Executive Chef
BUNGALOWS MAKRYAMMOS
Πλήρης απασχόληση
                             Θάσος
                        
                    Το ξενοδοχείο Makryammos, 5* στον Λιμένα Θάσου, αναζητά Executive Chef υπεύθυνο για όλα τα σημεία εστίασης: 3 A La Carte εστιατόρια και το κεντρικό μπουφέ.
- Ελέγχει και προσαρμόζει τα συστήματα και τις διαδικασίες στην κουζίνα για να διασφαλίσει την αποτελεσματικότητά τους.
 - Αναπτύσσει, σχεδιάζει ή δημιουργεί νέα μενού και συνταγές με βάση τα πρότυπα ή τη δημιουργική συμβολή.
 - Διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.
 - Διασφαλίζει τη συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.
 - Ακολουθεί τους σωστούς χειρισμούς και τις ενδεδειγμένες θερμοκρασίες όλων των προϊόντων τροφίμων.
 - Χειρίζεται και συντηρεί όλο τον εξοπλισμό του τμήματος και αναφέρει τυχόν βλάβες.
 - Υποστηρίζει διαδικασίες ελέγχου μερίδων και σπατάλης τροφίμων.
 - Ελέγχει την ποιότητα των πρώτων υλών και των μαγειρεμένων προϊόντων για να διασφαλίσει ότι πληρούνται τα πρότυπα.
 
ΗΓΕΣΙΑ
- Εποπτεύει και διαχειρίζεται το προσωπικό. Διαχειρίζεται όλες τις καθημερινές λειτουργίες. Γνωρίζει τις θέσεις των εργαζομένων αρκετά καλά ώστε να μπορεί να εκτελεί καθήκοντά τους σε περίπτωση απουσίας.
 - Διασφαλίζει ότι τα πιάτα προετοιμάζονται και παρουσιάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα.
 - Δημιουργεί και διατηρεί ανοιχτές, συνεργατικές σχέσεις με τους εργαζόμενους και διασφαλίζει ότι το ίδιο κάνουν και οι ίδιοι στην ομάδα.
 - Υπολογίζει τις καθημερινές ανάγκες παραγωγής σε εβδομαδιαία βάση και επικοινωνεί αυτές τις ανάγκες στο προσωπικό της κουζίνας καθημερινά.
 - Ηγείται των βαρδιών ενώ παράλληλα προετοιμάζει προσωπικά πιάτα και εκτελεί παραγγελίες σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.
 
Διατήρηση Γαστρονομικών Στόχων
- Επιτυγχάνει και υπερβαίνει στόχους, συμπεριλαμβανομένων στόχων απόδοσης, προϋπολογισμού, ομάδας κ.λπ.
 - Προγραμματίζει το προσωπικό σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης και παρακολουθεί την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων.
 - Κατανοεί τον αντίκτυπο της λειτουργίας του τμήματος στους συνολικούς οικονομικούς στόχους της επιχείρησης και διαχειρίζεται έτσι ώστε να επιτυγχάνονται ή να ξεπερνιούνται οι οικονομικοί στόχοι.
 
Διασφάλιση Εξαιρετικής Εξυπηρέτησης Πελατών
- Διαχειρίζεται τις καθημερινές λειτουργίες, διασφαλίζοντας την ποιότητα, τα πρότυπα και την κάλυψη των προσδοκιών των πελατών σε καθημερινή βάση.
 - Βελτιώνει την εξυπηρέτηση επικοινωνώντας και βοηθώντας τα άτομα να κατανοήσουν τις ανάγκες των πελατών, παρέχοντας καθοδήγηση, ανατροφοδότηση και εκπαίδευση όταν απαιτείται.
 - Δίνει θετικό παράδειγμα στις σχέσεις με τους πελάτες.
 - Αντιμετωπίζει προβλήματα και παράπονα πελατών.
 - Προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει την ποιότητα υπηρεσιών.
 
Διαχείριση και Διεξαγωγή Δραστηριοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού
- Αναγνωρίζει τις ανάγκες ανάπτυξης των άλλων και προχωρά σε καθοδήγηση, εκπαίδευση ή βοήθεια για τη βελτίωση γνώσεων ή δεξιοτήτων.
 - Προσδιορίζει τις εκπαιδευτικές ανάγκες του προσωπικού, αναπτύσσει επίσημα προγράμματα εκπαίδευσης ή μαθήματα και διδάσκει ή εκπαιδεύει άλλους.
 - Συνδράμει, όταν απαιτείται, στη διαδικασία συνεντεύξεων και πρόσληψης εργαζομένων με τα κατάλληλα προσόντα.
 - Συμμετέχει στη διαδικασία αξιολόγησης απόδοσης, παρέχοντας ανατροφοδότηση όταν χρειάζεται.
 - Ζητά ανατροφοδότηση από τους εργαζόμενους, εφαρμόζει πολιτική «ανοιχτής πόρτας» και εξετάζει τα αποτελέσματα ικανοποίησης προσωπικού για τον εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων ή ανησυχιών.
 - Συμμετέχει στην εκπαίδευση του προσωπικού Εστιατορίων και Catering σε μενού, υλικά, μεθόδους παρασκευής και ιδιαίτερες γεύσεις.
 
Επιπλέον Υποχρεώσεις
- Παρέχει πληροφορίες σε προϊσταμένους, συναδέλφους και υφιστάμενους μέσω τηλεφώνου, γραπτά, e-mail ή αυτοπροσώπως.
 - Αναλύει πληροφορίες και αξιολογεί αποτελέσματα για να επιλέξει την καλύτερη λύση και να επιλύσει προβλήματα.
 - Παρευρίσκεται και συμμετέχει σε όλες τις σχετικές συναντήσεις.
 
Απαραίτητα Προσόντα:
- Προϋπηρεσία ως υπεύθυνος κουζίνας σε ξενοδοχεία.
 - Άριστη γνώση και εφαρμογή πολιτικών και διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων
 - Θετικός χαρακτήρας με θέληση για προσφορά, γνώση και σωστή καθοδήγηση της ομάδας
 - Απόφοιτος σχολής μαγειρικής
 
Παροχές:
- Εξαιρετικά ανταγωνιστικές μισθολογικές απολαβές ανάλογα με προσόντα
 - Ποιοτικές συνθήκες διαμονής και προσφορά διατροφής
 - Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
 
Πώς να εφαρμόσει
Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.
Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό