Restaurant Manager – Νέο 5* Boutique Hotel | Μήλος
MELIAN BOUTIQUE HOTEL & SPA
Πλήρης απασχόλησηRestaurant Manager – Νέο 5* Boutique Hotel | Μήλος
Τοποθεσία: Μήλος, Κυκλάδες
Έναρξη λειτουργίας ξενοδοχείου: Μάιος 2026
Σχετικά με το Project
Ένα νέο 5 αστέρων Boutique ξενοδοχείο ετοιμάζεται ναανοίξει τον Μάιο του 2026 στη Μήλο, πάνω στη θάλασσα, σε ένα από τα πιομαγευτικά σημεία του νησιού.
Το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί και ανεγερθεί από τοπαγκοσμίως βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Block722, γνωστό για τη σύγχρονηαισθητική του και απόλυτη αρμονία ανάμεσα στην αρχιτεκτονική και το φυσικότοπίο.
Το signature εστιατόριο του ξενοδοχείου φέρει τηνεπιμέλεια του βραβευμένου Έλληνα σεφ Γκίκα Ξενάκη, ο οποίος υπογράφει έναγαστρονομικό concept βασισμένο στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, την τοπικότητακαι τη δημιουργική απλότητα.
Το project συνδυάζει αιγαιοπελαγίτικη αυθεντικότητα,διεθνή design προσέγγιση και διακριτική πολυτέλεια, στοχεύοντας να αποτελέσεινέο σημείο αναφοράς για τη φιλοξενία και τη γαστρονομία στις Κυκλάδες.
Περιγραφή Θέσης
Εν όψει της λειτουργίας του ξενοδοχείου, αναζητούμε ένανέμπειρο και χαρισματικό Restaurant Manager, με αποδεδειγμένη εμπειρία στηνοργάνωση και λειτουργία εστιατορίων υψηλών προδιαγραφών, που θα αναλάβειρόλο-κλειδί στο στήσιμο και τη διαχείριση του signature restaurant
Ο/Η ιδανικός/ή υποψήφιος/α θα συμβάλει ενεργά στηδιαμόρφωση της γαστρονομικής εμπειρίας και της ταυτότητας φιλοξενίας τουεστιατορίου, ενσωματώνοντας τη φιλοσοφία της αυθεντικότητας, της ποιότητας καιτης αισθητικής που χαρακτηρίζει το project.
Κύριες Αρμοδιότητες
- Οργάνωση και επίβλεψη του εστιατορίου στο στάδιοpre-opening.
- Δημιουργία διαδικασιών λειτουργίας (SOPs) καιπρότυπων service standards.
- Στελέχωση, εκπαίδευση και καθοδήγηση της ομάδαςF&B.
- Συνεργασία με τον Executive Chef και τη Διοίκησηγια τη διασφάλιση κορυφαίας εμπειρίας πελάτη.
- Διαχείριση καθημερινών λειτουργιών, κόστους καιαποθεμάτων.
- Εφαρμογή και διατήρηση υψηλών προδιαγραφώνποιότητας και αισθητικής.
Απαραίτητα Προσόντα:
- Εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη θέσησε 5* ξενοδοχείο ή fine dining εστιατόριο.
- Ικανότητα ηγεσίας, οργάνωσης και ανάπτυξηςομάδας.
- Βαθιά γνώση λειτουργίας premium εστιατορίων καιδιεθνών service standards.
- Άριστη γνώση Αγγλικών (δεύτερη ξένη γλώσσα θαθεωρηθεί προσόν).
- Επαγγελματισμός, συνέπεια και προσανατολισμόςστη λεπτομέρεια και στην εμπειρία του φιλοξενούμενου.
Παροχές:
- Πακέτο αποδοχών ανάλογο της εμπειρίας και των προσόντων.
- Ατομική διαμονή εκτός ξενοδοχείου και διατροφή.
- Συμμετοχή σε ένα πρωτοποριακό 5* project με προοπτικές εξέλιξης.
- Επαγγελματικό περιβάλλον που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, την αισθητική και τη συνεργασία.
Πώς να εφαρμόσει
Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.
Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό