Μάγειρας Β'

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Πλήρης απασχόληση
Χαλκιδική

Από ξενοδοχείο στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ζητούν να προσλάβουν Μάγειρα Β'.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία σε οργανωμένη κουζίνα
  • Γνώση βασικών τεχνικών μαγειρικής και κοπής
  • Ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε συνθήκες πίεσης
  • Τήρηση κανόνων υγιεινής
  • Ταχύτητα στην εκπόνηση των εργασιών

Παροχές:

  • Παρέχεται διαμονή και διατροφή
  • Επαγγελματική εξέλιξη
  • Άριστες συνθήκες και φιλικό περιβάλλον εργασίας
  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Καμαριέρα

TOR HOTEL GROUP, Χαλκιδική
πριν 1 μέρα
Η TOR Hotel Group είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά παράδοση στο χώρο της φιλοξενίας,που ξεκινάει από το 1925 με το άνοιγμα του πρώτου πολυτελούς ξενοδοχείου στηΘεσσαλονίκη. Από τότε έως και σήμερα, η οικογένεια Τορνιβούκα συνέχισε τη μακράπαράδοσή της με τη δημιουργία 5 πρωτοποριακών ξενοδοχείων στη Βόρεια Ελλάδα. Γίνετε μέλος της ομάδας του Eagles Resort σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενοεργασιακό περιβάλλον...

Μάγειρας Α' Β' Γ'

FLEGRA COLLECTION, Χαλκιδική
πριν 1 μέρα
Ο όμιλος Flegra Collection στη Χαλκιδική αναζητά Μάγειρες Α', Β' και Γ' για τις κουζίνες στο 4* ξενοδοχείο Flegra Palace Hotel και στο Beach Bar Restaurant Mare Nostra στη Χαλκιδική. Σύντομη περιγραφή: Φροντίδα για τις πρώτες ύλες Έλεγχος των προϊόντων για την ποιότητά τους Ενημέρωση του Head Chef για ελλείψεις σε πρώτες ύλες Τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής & ασφάλειας...

Pastry Chef

SANI / IKOS GROUP, Χαλκιδική
πριν 2 μέρες
Your main responsibilities Prepare a Variety of Baked Goods: This includes cakes, cookies, pies, bread, and other pastries Create new desserts to keep the menu fresh and engaging for guests Use different icings, toppings, and techniques to ensure beautiful presentation Monitor and order ingredients, supplies, and equipment to ensure everything is fresh and available Ensure that all baking equipment is...