Executive Chef
ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕ
Πλήρης απασχόλησηExecutive Chef
Αρμοδιότητες:
•Διαχείριση και επίβλεψη όλων των δραστηριοτήτων της κουζίνας
•Καθοδήγηση, εκπαίδευση και ανάπτυξη της ομάδας της κουζίνας
•Δημιουργία και διατήρηση προτύπων υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP
•Σχεδιασμός και ανάπτυξη μενού σε συνεργασία με το Τμήμα Διαιτολογίας του Νοσοκομείου
•Oργάνωση και επίβλεψη του τμήματος τραπεζοκομίας, σέρβις ορόφων, διαιτολόγια κτλ.
•Καθορισμός και παρακολούθηση προϋπολογισμού της κουζίνας καθώς και έλεγχο κόστους προμηθειών και διαχείριση αποθεμάτων
•Συνεργασία με προμηθευτές για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών
Απαραίτητα Προσόντα:
Επιθυμητά προσόντα:
• Πτυχίο Σχολής Μαγειρικής Δημόσιου ή Ιδιωτικού Φορέα
• Πιστοποίηση ή Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίων Ε.Φ.Ε.Τ.
• 6ετής προϋπηρεσία στον τομέα των τροφίμων/παραγωγής με τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρία σε διευθυντική θέση
• Πιστοποιητικό υγείας σε ισχύ ή/και δυνατότητα έκδοσής του (απαραίτητη προϋπόθεση για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος)
• Ικανότητες διαχείρισης προσωπικού, οργάνωσης και αποτελεσματικής επικοινωνίας
• Ομαδικότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια και προσοχή στη λεπτομέρεια
• Ικανότητα λήψης αποφάσεων υπό πίεση και δυνατότητα εύρεσης λύσεων σε προβλήματα
Παροχές:
Η εταιρία προσφέρει:
• Πλήρη απασχόληση
• Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
• Ευχάριστο & δυναμικό περιβάλλον εργασίας
• Συνεχή εκπαίδευση & προοπτικές εξέλιξης
Πώς να εφαρμόσει
Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.
Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό