Sous Chef
ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕ
Πλήρης απασχόλησηSous Chef
Ο κάτοχος της θέσης θα είναι αρμόδιος για την αναπλήρωση του Executive Chef κατά τη διάρκεια της απουσίας του. Είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο όλων των τμημάτων της κουζίνας δίνοντας κατευθυντήριες οδηγίες. Βοηθάει στην προετοιμασία του φαγητού, την επίβλεψη του προσωπικού, την παρακολούθηση της παραγωγής και των προμηθειών.
•Διαχείριση και επίβλεψη όλων των δραστηριοτήτων της κουζίνας για τη διατήρηση των κανονισμών υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας στον χώρο της κουζίνας σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP
•Επίβλεψη ως προς τη διαχείριση, την παροχή συμβουλών και την καθοδήγηση των εργαζομένων της κουζίνας
•Αναπλήρωση του Executive Chef στον σχεδιασμό και την προετοιμασία του φαγητού, όταν κρίνεται απαραίτητο
•Επίλυση τυχόν ζητημάτων που προκύπτουν λαμβάνοντας υπό τον έλεγχο του κάθε προβληματική κατάσταση
•Διασφάλιση για τη σωστή διαχείριση υλικών, τη σωστή ποσότητα μερίδας και την καθημερινή παρακολούθηση των αποθεμάτων της κουζίνας
Απαραίτητα Προσόντα:
Επιθυμητά προσόντα:
•Πτυχίο Σχολής Μαγειρικής Δημόσιου ή Ιδιωτικού Φορέα
•Προϋπηρεσία 3-4 έτη στον τομέα των τροφίμων/παραγωγής με τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρία σε διευθυντική θέση
•Πιστοποιητικό υγείας σε ισχύ ή/και δυνατότητα έκδοσής του (απαραίτητη προϋπόθεση για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος)
•Ικανότητες διαχείρισης προσωπικού και αποτελεσματικής επικοινωνίας
•Ομαδικότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια και προσοχή στη λεπτομέρεια
•Ικανότητα λήψης αποφάσεων υπό πίεση και δυνατότητα εύρεσης λύσεων σε προβλήματα
Παροχές:
Η εταιρία προσφέρει:
•Πλήρη απασχόληση
•Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
•Ευχάριστο & δυναμικό περιβάλλον εργασίας
•Συνεχή εκπαίδευση & προοπτικές εξέλιξης
Πώς να εφαρμόσει
Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.
Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό