Υπεύθυνος Κρατήσεων

ZORBAS BEACH HOTEL
Πλήρης απασχόληση
Κως
Το ξενοδοχείο Club Marmara Zorbas Beach στο Τιγκάκι - Κως ζητάει Υπεύθυνο Κρατήσεων με απαραίτητη η γνώση Αγγλικής γλώσσας,(επιθυμητή η γνώση της Γαλλικής γλώσσας)


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους με επισυναπτόμενη φωτογραφία.

Απαραίτητα Προσόντα:

Εμπειρία σε αντίστοιχη θεση
Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας,(επιθυμητή η γνώση της Γαλλικής γλώσσας)
Επαγγελματική συμπεριφορά
Ικανότητες διαχείρισης και επίλυσης προβλημάτων


Παροχές:

Διαμονή και διατροφη

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σύμβουλος Πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού & Τεχνολογίας

Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, Κως
πριν 1 εβδομάδα
Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε . κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, του φωτισμού, των ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Το ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο μας, περιλαμβάνει 84 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και το ανθρώπινο δυναμικό μας ξεπερνάει τους 1500 εργαζόμενους. Η ΚΑΥΚΑΣ επενδύει σταθερά στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των στελεχών της με προγράμματα διαρκούς...

Bartender

AKTI COAST CLUB HOTEL, Κως
πριν 2 εβδομάδες
Ως Bartender θα παρασκευάζετε ποτά και ροφήματα σύμφωνα με τον κατάλογο (μενού) ποτών και το συνταγολόγιο του ξενοδοχείου. Θα διατηρείτε ένα καθαρό και τακτοποιημένο χώρο εργασίας και θα παρέχετε υπηρεσίες σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής, ασφάλειας και εξυπηρέτησης του Ομίλου. Αρμοδιότητες Παρασκευάζει αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά Παρασκευάζει κοκτέιλ και ροφήματα σύμφωνα με τα πρότυπα του Ομίλου Προετοιμάζει το πόστο...

Chief Steward

SANI / IKOS GROUP, Κως
πριν 2 εβδομάδες
Develop and implement efficient work processes and procedures to optimize productivity and minimize waste. Ensure compliance with local, state, and federal health and safety regulations. Recruit, train, and supervise stewarding employees, ensuring they adhere to resort standards and policies. Oversee the inventory of kitchen supplies, including cleaning agents, detergents, and equipment. Assist in preparing and managing the stewarding department budget....