Μάγειρες

ANGSANA CORFU RESORT & SPA
Πλήρης απασχόληση
Κέρκυρα

Το Angsana Corfu 5* Resort & Spa, είναι το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου Banyan Group στην Ευρώπη που συνδυάζει τις ασιατικές ρίζες του ομίλου με τις μεσογειακές και κερκυραϊκές επιρροές. Βρίσκεται στην Κέρκυρα, στην κορυφή ενός λόφου με θέα στον κόλπο των Μπενιτσών & μόλις 15 χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Για τους συνεργάτες μας, συνδυάζουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από μάθηση και ομαδικότητα, που είναι δύο από τις Βασικές Αξίες της εταιρείας.

Επιπλέον, μέσω καινοτόμων έργων βιωσιμότητας που οργανώνουμε και εκτελούμε καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την τοπική κοινωνία και να συμβάλλουμε σε ένα βελτιωμένο περιβάλλον για όλους!

Η διαδικασία αιτήσεων για τη σεζόν του 2025 έχει ξεκινήσει. Αναζητούμε ταλαντούχους Μάγειρες και επαγγελματίες της κουζίνας για να ενταχθούν στην ομάδα μας για την τουριστική περίοδο.

Θέσεις Διαθέσιμες:

•Μάγειρας Α’ (Chef de Partie)

•Μάγειρας Β’ (Demi Chef de Partie)

•Μάγειρας Γ’ (Commis Chef)

Πλήρης Απασχόληση, Εποχιακή

Περιοχή Εργασίας: Κέρκυρα, Μπενίτσες

Κύριες Ευθύνες

  • Προετοιμασία και παρασκευή υψηλής ποιότητας πιάτων σύμφωνα με τις συνταγές και τα πρότυπα όπως ορίζονται από τον Executive Chef
  • Διασφάλιση της καθαριότητας και της οργάνωσης στον τομέα της κουζίνας
  • Συνεργασία με την ομάδα για την αποτελεσματική λειτουργία της κουζίνας και την επίτευξη των στόχων ποιότητας
  • Διαχείριση πρώτων υλών και εξασφάλιση της σωστής αποθήκευσης και συντήρησής τους
  • Συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων
  • Συμμετοχή σε δημιουργία νέων πιάτων και καινοτόμων γαστρονομικών εμπειριών

Όλες οι αιτήσεις αντιμετωπίζονται με πλήρη εμπιστευτικότητα.

Μόνο οι επιτυχόντες θα καλεστούν για μία online ή κάτ. ιδίαν συνέντευξη.

https://www.angsana.com/en/greece/corfu

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία 5 ή εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας*
  • Γνώσεις στη διαχείριση ποιοτικών υλικών και διατροφικών προτύπων
  • Επικοινωνιακές ικανότητες και ικανότητα συνεργασίας σε ομάδα
  • Δημιουργικότητα, πάθος για τη μαγειρική και επιθυμία για επαγγελματική ανάπτυξη
  • Ικανότητα εργασίας υπό πίεση σε γρήγορους ρυθμούς
  • Γνώσεις ασφάλειας τροφίμων και υγιεινής (προτιμητέο)

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικός Μισθός & Παροχές συμπεριλαμβανομένων διαμονής και πλήρους διατροφής
  • Επαγγελματική ανάπτυξη και ευκαιρίες εξέλιξης στον τομέα της φιλοξενίας
  • Εργασία σε ένα πολυτελές περιβάλλον με επαγγελματίες του κλάδου
  • Συνεχή εταιρική και τμηματική εκπαίδευση
  • Εγγραφή στα μέλη – εργαζομένων της κάρτας ALLHeartist που προσφέρει εκπτώσεις στα ξενοδοχεία της Accor παγκοσμίως

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Restaurant Assistant Waiter / Assistant Waitress

NOLITA CORFU, Κέρκυρα
πριν 3 ώρες
Nolita , the well-known Italian restaurant in Corfu, is currently seeking to recruit, professional for the position: Restaurant Assistant Waiter / Assistant Waitress Qualifications: 2 years of minimum experience in similar role within a Luxury Restaurant environment Excellent command of both English and Greek language is essential, a second foreign language will be considered as an asset Self-motivated, enthusiastic, with...

Restaurant Waiter / Waitress

NOLITA CORFU, Κέρκυρα
πριν 3 ώρες
Nolita , the well-known Italian restaurant in Corfu, is currently seeking to recruit, professional for the position Restaurant Waiter / Waitress Qualifications: 2 years of minimum experience in similar role within a Luxury Restaurant environment Excellent command of both English and Greek language is essential, a second foreign language will be considered as an asset Self-motivated, enthusiastic, with natural ability...

Bartender

SANI / IKOS GROUP, Κέρκυρα
πριν 1 μέρα
Your main purpose Mission: As a Bartender you will design beverage experiences for our guests by providing friendly, efficient, and elegant service. Tailored Service: Prepare alcohol and non-alcoholic beverages according to the established sequence of service. Be aware of all menu items to provide clarifications to the guests when needed. Assess guests’ needs and preferences and make recommendations. Always strive...