Εργάτης Αποθήκης
Village Mare Hotel
Πλήρης απασχόληση
Χαλκιδική
Ξενοδοχείο 4* στη Σιθωνία Χαλκιδικής ζητά εργάτη αποθήκης για την καλοκαιρινή σεζόν 2025.
Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης (εποχική).
Καθήκοντα:
- Τακτοποίηση Εμπορευμάτων στου χώρους της κεντρικής αποθήκης
- Διαχωρισμός στα τμήματα & Αποθήκευση των εμπορευμάτων
Απαραίτητα Προσόντα:
- Οργάνωση & Υπευθυνότητα
- Συνέπεια & Αποτελεσματικότητα
Παροχές:
- Εποχική απασχόληση
- Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
- Άριστες συνθήκες εργασίας και επαγγελματικό περιβάλλον
- Διατροφή, Διαμονή για τους μη διαμένοντες στην περιοχή
Πώς να εφαρμόσει
Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.
Δημοσιεύστε ένα βιογραφικόΠαρόμοιες εργασίες
Βοηθός Κουζίνας - Υπάλληλος Λάντζας
CAMPING OURANOUPOLI,
Χαλκιδική
πριν 19 ώρες
Ζητείται Βοηθός Κουζίνας - Υπάλληλος Λάντζας από το Camping Ouranoupoli στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής . Αρμοδιότητες: Λάντζα, Σαλάτες, Καθαριότητες Κουζίνας. Περίοδος Εργασίας: Μάιος 2025 - Έως τέλη Σεπτεμβρίου 2025 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6972 241567 Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Παροχές: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών Παρέχεται Διαμονή Παρέχεται Διατροφή
Bartender
BLUE DOLPHIN HOTEL,
Χαλκιδική
πριν 1 μέρα
Έχεις διάθεση για εξέλιξη στον επαγγελματικό σου χώρο; Έχεις γνώσεις και εμπειρία για να μεταδώσεις; Για άλλους είσαι μικρός ή για άλλους είσαι μεγάλος; Εμείς θέλουμε να σε γνωρίσουμε! Σαν την Χαλκιδική δεν έχει! Στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής το Ξενοδοχείο Blue Dolphin 4* (Half Board και Walk in πελατεία) ζητάει: Bartender με αρμοδιότητα παραγωγής Cocktail και ποτών. Αρμοδιότητες: Προετοιμασία του πόστου...
Bartender
SANI / IKOS GROUP,
Χαλκιδική
πριν 2 μέρες
Your main purpose Mission: As a Bartender you will design beverage experiences for our guests by providing friendly, efficient, and elegant service. Tailored Service: Prepare alcohol and non-alcoholic beverages according to the established sequence of service. Be aware of all menu items to provide clarifications to the guests when needed. Assess guests’ needs and preferences and make recommendations. Always strive...