Γ' Μάγειρες

KASSANDRA PALACE SEASIDE RESORT
Πλήρης απασχόληση
Χαλκιδική

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Kassandra Palace Seaside Resort ζητά να προσλάβει για τη σεζόν 2025:

Γ' Μάγειρες

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Αγγλικά

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών με ασφάλιση
  • Διαμονή και πλήρης διατροφή
  • Δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  • Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υποδοχή σε Beach Bar ξενοδοχείου

BLUE CARPET LUXURY SUITES, Χαλκιδική
πριν 12 ώρες
Το Blue Carpet Luxury Suites βρίσκεται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και αποτελείται απο 38 δωμάτια.Το ξενοδοχείο εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν 2025 αναζητά να προσλάβει προσωπικο για υποδοχή στο Beach Bar του ξενοδοχείου. Εάν έχετε έφεση στην εξυπηρέτηση πελατών και εργασιακή εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε. Αρμοδιότητες: Καλωσόρισμα των επισκεπτών με χαμόγεό και ευγένεια Διαχείριση των κρατήσεων...

Ταμίας σε κατάστημα παγωτού

KASSANDRA PALACE SEASIDE RESORT, Χαλκιδική
πριν 1 μέρα
Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Kassandra Palace Seaside Resort ζητά να προσλάβει για τη σεζόν 2025: Ταμία σε κατάστημα πώλησης παγωτού Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Γνώση pda Αγγλικά (Γνώση δεύτερης γλώσσας θεωρείται προσόν) Παροχές: Διαμονή Πλήρης διατροφή Πλήρης ασφάλιση Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών ** Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν το Βιογραφικό τους σημείωμα με πρόσφατη φωτογραφία.

Bartender

SANI / IKOS GROUP, Χαλκιδική
πριν 1 μέρα
Your main purpose Mission: As a Bartender you will design beverage experiences for our guests by providing friendly, efficient, and elegant service. Tailored Service: Prepare alcohol and non-alcoholic beverages according to the established sequence of service. Be aware of all menu items to provide clarifications to the guests when needed. Assess guests’ needs and preferences and make recommendations. Always strive...