Cook A | Parilio, a Member of Design Hotels, Paros

Empiria Group
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα


Empiria Group is hiring for Parilio, a Member of Design Hotels in Paros



COOK A



Our Story



Empiria Group, owns, manages, and operates a unique collection of luxury hotels and villas, members of The Luxury Collection and Design Hotels of Marriott International, located in prime destinations around Greece, namely in Santorini, Paros and Peloponnese.


For over 30 years and through a team of over 300 associates, our dedication has been focused on creating space for joy through unique hospitality experiences, underpinned by our four fundamental values of finding joy, always elevating, exuding passion and being a leader.


At Empiria Group, our mission is to be the leaders in the art of elevated hospitality, guided by caring associates who wish to offer experiences that awaken inner joy and take Greek hospitality to new heights.



Our Consultant Chef

The twice awarded with two Michelin stars and a Michelin Green star chef Thanos Feskos leads the culinary journey at Parilio with a clear philosophy focused on three key aspects: zero waste, sustainability, and an ethical supply chain that prioritizes local, seasonal ingredients.



Role Overview


Cook A is responsible for preparing and cooking high-quality meals, maintaining cleanliness, and adhering to food safety standards.



Key duties and responsibilities




  • Overseeing the preparation and presentation of dishes to ensure quality and consistency

  • Supervising and training junior kitchen staff (Cook B and C), providing guidance on food preparation and cooking techniques

  • Ensuring kitchen hygiene, cleanliness, and safety standards are met at all times

  • Monitoring inventory and placing orders for food and kitchen supplies as needed

  • Assisting in menu planning and recipe development with the Head Chef or Sous Chef

  • Ensuring the timely and efficient preparation of food during service hours

  • Maintaining high standards of food safety and sanitation

  • Participating in regular staff meetings and contributing to improvements in kitchen operations

  • Taking responsibility for maintaining the cleanliness and organization of work areas during and after service





Requirements




  • A minimum of 3 years’ experience in a similar position, preferably in hospitality, or the luxury industry

  • Α Degree/Diploma in culinary

  • Ability to work under pressure and handle multiple tasks efficiently

  • Strong focus on cleanliness, hygiene, and food safety standards

  • Good organizational and time management skills.

  • Very good knowledge of English language.





Benefits





  • Staff accommodation with Wi-Fi access & A/C

  • Half board (Breakfast & Lunch)

  • Ongoing training

  • Great opportunities for professional development within the company or other hotel members of Marriott International.



At Empiria Group we are proud to foster Equal Employment Opportunities regardless of race, color, ethnicity, religion, gender, age, disability, or sexual orientation.



You provide the talent as we flourish the skills to unleash your full career potential.


Join our path of excellence!



Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Δικηγόρος

Network For Children's Rights - Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Αθήνα
πριν 32 λεπτά
Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού προκηρύσσει θέση  Δικηγόρου που αφορά στην υλοποίηση προγράμματος υποστήριξης ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων (ασυνόδευτων, αστέγων, σε επισφαλείς συνθήκες) στην Αττική.  Το πρόγραμμα θα λειτουργεί σε συνεργασία με τον Εθνικό Μηχανισμό Επείγουσας Ανταπόκρισης για Ασυνόδευτα Παιδιά σε Επισφαλείς Συνθήκες Διαβίωσης («Εθνικός Μηχανισμός») της Γενικής Γραμματεία Ευάλωτων Πολιτών και Θεσμικής Προστασίας. Ο στόχος είναι να συνδράμει...

Bartender (Atrium Hotels & Resorts) - Season 2025

Atrium Hotels & Resorts, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Περιγραφή Θέσης:  O/Η Bartender είναι υπεύθυνος/η για την ορθή και ομαλή λειτουργία του bar, διασφαλίζοντας την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών του ξενοδοχείου. Θα καλωσορίζει τους επισκέπτες και κατανοώντας τις προτιμήσεις τους θα παρασκευάζει cocktails και ποτά πολλαπλών παραλλαγών ακολουθώντας τους βασικούς κανόνες δοσολογίας και ασφάλειας. Κύριες αρμοδιότητες: Λήψη και εκτέλεση των παραγγελιών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σύνθεση και συνεχής ενημέρωση...

Γραμματειακή Υποστήριξη

Magna Carta, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Η εταιρεία μας ψάχνει να προσλάβει ένα υπεύθυνο άτομο στη θέση της Γραμματειακής Υποστήριξης για την έδρα της στο  Καλοχώρι  Θεσσαλονίκης. Ο υποψήφι@ θα έχει ως κύριο αντικείμενο την οργάνωση, τη βοήθεια στην σωστή επικοινωνία της εταιρείας και ανάληψη γενικών καθηκόντων. Είμαστε μια αναπτυσσόμενη εισαγωγική εταιρεία που ασχολείται με την εμπορία τροφίμων στον τομέα HO.RE.CA. με λειτουργία πάνω από 15...