Μάγειρας Α', Β', Γ'
COLORS HOTEL
Πλήρης απασχόλησηΤα ξενοδοχεία COLORS, με παρουσία πάνω από 13 έτη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα,έχουν καταφέρει να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μία ολοκληρωμένη εμπειρίαφιλοξενίας και ένα σπίτι μακριά από το σπίτι τους, συνδυάζοντας το μοντέρνο design με τις αρχές της εξαιρετικής φιλοξενίας και τηνπροσωπική προσέγγιση.
Παράλληλα με την εξαιρετική εξυπηρέτηση προς τους πελάτεςμας, στηρίζουμε και εκτιμούμε την ανάπτυξη της ομάδας μας, μέσα σε έναπεριβάλλον γρήγορων ρυθμών, καινοτόμων ιδεών και πρακτικής εξάσκησης γνώσεωνκαι ικανοτήτων.
Η θέση:
Στα πλαίσια της ανάπτυξης του επισιτιστικού μας τμήματος,σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για μία θέση στην κουζίνα ενός από τα πιοενδιαφέροντα νέα project σε all-day restaurants της Αθήνας, το The Garden Bar! Στα πλαίσια της εταιρικής μας ανάπτυξης αναζητούμε Μάγειρα Α/Β/Γ πλήρους απασχόλησης με έδρα την Αθήνα.
Αρμοδιότητες:
- Παρέχειεξαιρετικής ποιότητας φαγητό στους πελάτες μας.
- Πραγματοποιείκαθημερινούς ποιοτικούς ελέγχους και εξασφαλίζει πως οι παραγγελίες φτάνουνστους πελάτες στους σωστούς χρόνους.
- Ακολουθείτις προβλεπόμενες διαδικασίες και ρουτίνες στην κουζίνα.
- Ελέγχειτις παρασκευές από τη στιγμή της λήψης της παραγγελίας μέχρι και το τελικόστήσιμο του κάθε πιάτου.
- Διασφαλίζεισωστό έλεγχο αποθεμάτων και την αποφυγή σπαταλών πρώτων υλών.
- Προτείνεινέα πιάτα, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα εξυπηρέτησης του πελάτη και τοκόστος.
- Φροντίζεινα προσφέρει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα και να προτείνει βελτιώσεις στιςυφιστάμενες διαδικασίες.
- Προχωράσε παραγγελίες πρώτων υλών και επιδιώκει μέσα από τις επικοινωνίες με τουςπρομηθευτές τους καλύτερους δυνατούς όρους αγοράς αυτών.
- Ακολουθείτις διαδικασίες ανοίγματος/κλεισίματος της κουζίνας.
- Διατηρείπάντα την κουζίνα καθαρή και οργανωμένη.
- Εστιάζειστην προσωπική του ανάπτυξη, αναπτύσσοντας νέες δεξιότητες ή αποκτώντας νέεςγνώσεις.
Απαραίτητα Προσόντα:
Προϋποθέσεις:
- Τουλάχιστον3 χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας σε κουζίνα εστιατορίου με αυστηρέςπροδιαγραφές και διαδικασίες.
- Πτυχίομαγειρικής.
- Πολύκαλή γνώση της λειτουργίας κουζίνας brunch restaurants.
- Άριστηγνώση των προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας επισιτιστικών μονάδων.
- Εξαιρετικέςικανότητες στην διαχείριση της κουζίνας.
- Ομαδικόπνεύμα και άριστη επικοινωνία και συντονισμός με τους συναδέλφους στην κουζίνα.
- Φιλοδοξίακαι διάθεση για βελτίωση.
- Ικανότητανα αναγνωρίζει τις προτεραιότητες και να ενεργεί με βάση αυτές.
- Αποδεδειγμένηεμπειρία σε περιβάλλον με συγκεκριμένη στοχοθέτηση.
- Ενθουσιώδηςκαι θετικός χαρακτήρας.
- Ενημερωμένοςγια τις σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές και τις τάσεις της αγοράς.
Παροχές:
- Ικανοποιητικέςαποδοχές ανάλογες με τα προσόντα.
- Ευκαιρίαγια προσωπική ανάπτυξη εντός ενός αναγνωρισμένου ομίλου.
- Εξαιρετικόκλίμα ομάδας.
- Σταθερήκαθοδήγηση και εκπαίδευση.
Πώς να εφαρμόσει
Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.
Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό