Υπάλληλος Λάντζας - Κέρκυρα

MITSIS HOTELS
Πλήρης απασχόληση
Κέρκυρα

Πρωτοπορώντας τα τελευταία 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα.

Με 24 ξενοδοχεία, 8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενους σε 9 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, τα Καμένα Βούρλα, την Κω, τη Ρόδο, την Σαντορίνη και τη Χαλκιδική, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εμπειριών στους πελάτες του.

Μέσα από ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνουμε κάθε επισκέπτη μας σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις ζωής!

Ο Όμιλος Mitsis προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στο ξενοδοχείο Messonghi στην Κέρκυρα:

Υπάλληλος Λάντζας- Κέρκυρα

Περιοχή: Κέρκυρα

Τύπος Απασχόλησης: Εποχιακή/Πλήρης

Ref: HO /STMES

Σκοπός:

Ως Υπάλληλος Λάντζας θα εξασφαλίζετε την καθαριότητα και την υγιεινή στον χώρο της κουζίνας και του εστιατορίου, υποστηρίζοντας παράλληλα την ομάδα της κουζίνας στην καθαριότητα και την τήρηση των κανόνων υγιεινής στον χώρο εργασίας.

Αρμοδιότητες:

  • Πλύσιμο και στέγνωμα πιάτων, ποτηριών, μαχαιροπήρουνων και άλλων σκευών
  • Χειρισμός επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων και άλλων σχετικών μηχανημάτων
  • Συνεργάζεται με την ομάδα και τον άμεσα προϊστάμενο του ώστε να υπάρχει ομαλή ροή εργασίας και έγκαιρη αντιμετώπιση θεμάτων
  • Ενημερώνει άμεσα τον προϊστάμενο του για οποιαδήποτε προβλήματα ή ελλείψεις υλικών στο πόστο του
  • Τηρεί τις απαιτούμενες διαδικασίες ISO και διασφαλίζει την ορθή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στη θέση του

Απαραίτητα Προσόντα:

Απαραίτητα προσόντα:

  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
  • Γνώση και τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής & ασφάλειας

Δεξιότητες:

  • Επαγγελματισμός, Αξιοπιστία & Υπευθυνότητα
  • Ενσυναίσθηση
  • Προσαρμοστικότητα
  • Συνεργασία & Ομαδικότητα

Παροχές:

Τι προσφέρουμε:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Μεταβλητό Bonus επίτευξης μηνιαίων στόχων.
  • Εργασία σε έναν οικογενειακό όμιλο με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και σεβασμό προς το περιβάλλον και την κοινωνία.
  • Διαρκή & εξατομικευμένη εκπαίδευση
  • Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο όμιλο
  • Διαμονή με συγκατοίκηση
  • Πλήρης διατροφή

Δημιούργησε την δική σου επαγγελματική ιστορία #createyourcareerstory και γίνε μέλος μιας ομάδας 5.000 μελών στα Mitsis Hotels!

Για όλες τις αιτήσεις και τα στοιχεία που θα υποβληθούν, θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Food & Beverage Careers

SANI / IKOS GROUP, Κέρκυρα
πριν 1 εβδομάδα
At Sani/Ikos Group , the F&B department is about more than just serving food; it's about creating unforgettable gastronomical experiences. From anticipating guests' preferences to suggesting exquisite culinary delights, every interaction is a chance to make each meal memorable. Our F&B Team focuses on the finest details and ensures a seamless flow of service, taking pride in the smiles of...

Soho Account Manager

CHAPTER 5 ΕΠΕ, Κέρκυρα
πριν 1 εβδομάδα
Σου αρέσουν οι πωλήσεις αλλά και οι προκλήσεις; Η επικοινωνία και η διαπραγμάτευση είναι τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν; Αν θέλεις να γίνεις το νέο πρόσωπο της Vodafone για τους πελάτες μας, η ομάδα των Soho Account Managers σε περιμένει! Η καθημερινότητα σου θα περιλαμβάνει: •Καθημερινή επικοινωνία με νέους & υφιστάμενους πελάτες •Διερεύνηση των αναγκών τους και παράθεση επαγγελματικών &...

Restaurant Manager

SANI / IKOS GROUP, Κέρκυρα
πριν 2 εβδομάδες
Your main purpose Mission: As a restaurant Manager, you will design food and beverage experiences for our guests by providing friendly, efficient, and elegant service. Management: Coordinate daily restaurant management operations. Organize and supervise employees' shifts. Train the restaurant team on proper customer service practices in cooperation with the F&B managers. Communicate to the Chef any issues regarding food quality...