Bar Service

ASTIR ODYSSEUS KOS RESORT & SPA
Πλήρης απασχόληση
Κως

Το ξενοδοχείο Astir Odysseus Resort & Spa 5* επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό για τη σεζόν 2025 :

Bar Service

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εμπειρία σε ανάλογη θέση θα εκτιμηθεί
  • Απαραίτητη γνώση Αγγλικών
  • Διάθεση και ικανότητα για ομαδική εργασία

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων
  • Ιδανικό περιβάλλον εργασίας
  • Δυνατότητα εξέλιξης
  • Συνεχής εκπαίδευση
  • Bonus αποδοτικότητας
  • Διαμονή/διατροφή για κατοίκους εκτός Κω

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σερβιτόρος για Pool Bar ξενοδοχείου

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, Κως
πριν 14 ώρες
Ζητείται Α' Σερβιτόρος για Pool Bar ξενοδοχείου 4* Half Board στην Καρδάμαινα, Κω (8ωρη εργασία). Η διαμονή των πελατών είναι με ημιδιατροφή, όχι all Inclusive. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία απαραίτητη Γνώση Αγγλικής γλώσσας απαραίτητη Γνώσεις ταμείου Παροχές: Διατροφή, διαμονή Πολύ καλό πακέτο αποδοχών Ευχάριστο περιβάλλον με σταθερούς πελάτες Μεταφορά στον χώρο εργασίας

Front Office Agents

DIAMOND COLLECTION HOTELS, Κως
πριν 1 εβδομάδα
Diamond Collection Hotels is an awarded modern, upscale hospitality complex, with a customized, warm and professional approach to service. It consists of two hotels, a 4-star Boutique and a 5-star Resort, a first of a kind Beach Bar in Kos and a Dermatology Clinic in the region of Kos. We offer the ultimate holistic experience to our guest, on the...

Culinary Careers

SANI / IKOS GROUP, Κως
πριν 2 εβδομάδες
At Sani/Ikos Group, the Culinary department is where creativity meets craftsmanship. From passionate Chefs to dedicated Cooks, our team members craft culinary masterpieces with meticulous attention to recipes and guidelines. Whether preparing dishes for our buffet or à la carte restaurants, pride is taken in delivering menus crafted by Michelin-starred chefs. Join our esteemed Culinary Team to innovate, explore flavors,...