Sous Chef – à la carte restaurant

TOR HOTEL GROUP
Πλήρης απασχόληση
Χαλκιδική

TOR Hotel Group is a family-owned business with a long heritage inhospitality, which dates back to 1925 and the opening of the first luxury hotelin Thessaloniki. Since then, the Tornivoukas family has continued its longtradition with the creation of 5 unique hotels in Northern Greece.

Join Eagles Resort team in a fast growing working environment as a

Sous Chef – à la carte restaurant

Location: Ouranoupolis, Halkidiki

Key Responsibilities:

  • Fill in forthe Chef in planning and directing food preparation when necessary
  • Help inmenu planning activities, recipe testing and menu development
  • Organize,assign and actively participate in the preparation of all dishes, coordinatedaily tasks and supervise all kitchen employees
  • Assist inthe training and motivate the kitchen team to assure excellent results
  • Estimatethe daily production needs and check the quality of raw and cooked foodproducts to ensure that company standards are met at all times
  • Solve anyissues that arise and seize control of any problematic situation in the kitchen
  • Maintainhighest levels of guest satisfaction, quality, operating and food costs on adaily basis
  • Monitor andmaintain high standards of hygiene and cleanliness for all working areas andequipment
  • Overseewaste disposal, storage and correct use of department equipment; report anymalfunction
  • Follow atall times a high standard of personal appearance and hygiene; ensure thathealth and safety standards are met and that all employees work in a safeenvironment and have knowledge of recent health and safety regulations
  • Carry outany other duties as required by the Chef de Cuisine

Qualifications / Personal characteristics:

  • Minimum 2years of experience as a Sous Chef in à la carte restaurant ideally within a 5*Luxury Hotel
  • CulinaryArts Degree
  • Goodhygiene knowledge and HACCP standards
  • Computerliteracy
  • Fluency inGreek and English
  • Outstandingcommunication and presentation skills, strong leadership
  • Ability towork under pressure and focused on providing high quality results

Benefits:

  • Competitivesalary remuneration
  • Careerdevelopment in a fast paced growing work environment
  • Daily mealsand accommodation
  • Trainingopportunities

TOR Hotel Group is anequal opportunity employer committed to hiring a diverse workforce andsustaining an inclusive culture. We are proud to offer excellent andprofessional working environment and further career development to passionateprofessionals.

www.torhotelgroup.gr/career

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Culinary Careers

SANI / IKOS GROUP, Χαλκιδική
πριν 7 ώρες
At Sani/Ikos Group, the Culinary department is where creativity meets craftsmanship. From passionate Chefs to dedicated Cooks, our team members craft culinary masterpieces with meticulous attention to recipes and guidelines. Whether preparing dishes for our buffet or à la carte restaurants, pride is taken in delivering menus crafted by Michelin-starred chefs. Join our esteemed Culinary Team to innovate, explore flavors,...

Restaurant supervisor κεντρικό εστιατόριο

AMMON ZEUS HOTEL, Χαλκιδική
πριν 1 μέρα
To Ammon Zeus Hotel στην Καλλιθέα Χαλκιδικής είναι ένα ιστορικό πολυτελές 5* ξενοδοχείο. Μετρώντας επτά δεκαετίες φιλοξενίας ξαναγράφουμε τον θρύλο του Άμμωνα Δία. Αναζητούμε για την καλοκαιρινή σεζόν 2025 : Restaurant supervisor κεντρικό εστιατόριο Τοποθεσία :Καλλιθέα Χαλκιδικής Απασχόληση : Εποχιακή Απαραίτητα Προσόντα: •Πτυχίο Τουριστικής Σχολής (Ελληνική ή ξένη σχολή). •Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. •Άριστη γνώση διαδικασιών...

Βοηθητικό προσωπικό κουζίνας

ANNA HOTELS, Χαλκιδική
πριν 1 μέρα
Tα ξενοδοχεία ANNA FAMILY & ANNA ISLAND, στο Πευκοχώρι στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, αναζητούν να προσλάβουν προσωπικό κουζίνας, όλων των ειδικοτήτων, για τους μήνες Απρίλιο - Οκτώβριο. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία και ιδιαίτερα προσόντα θα εκτιμηθούν ανάλογα. Παροχές: Διαμονή & 3 γεύματα ημερησίω ς. Ικανοποιητικές αποδοχές. Εκπαίδευση και δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης