Πωλήτρια από café αρτοζαχαροπλαστείο στην Κέρκυρα για μόνιμη απασχόληση

FORIS
Πλήρης απασχόληση
Κέρκυρα

Ζητείται πωλήτρια από café αρτοζαχαροπλαστείο στην Κέρκυρα για μόνιμη απασχόληση.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.
  • Επιθυμητή η καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.

Παροχές:

  • Καθαρός Μηνιαίος Μισθός:1100€+tips.
  • Διαμονή
  • Ασφάλεια

Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ανεξάρτητη συνεργασία με δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης

PEPONIS A.E, Κέρκυρα
πριν 8 ώρες
Έχετε εμπειρία στο μάρκετινγκ; Ζητούνται 3 άτομα δραστήρια, με καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, για ανεξάρτητη συνεργασία σε αναπτυσσόμενο περιβάλλον πανελλαδικά. Δυνατότητα εργασίας μέσα από το χώρο τους, μερική ή πλήρη απασχόληση, ευέλικτο ωράριο. Παρέχεται πλήρης εκπαίδευση. Δεν αφορά υπαλληλική θέση εργασίας.       Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος   https://form.jotform.com/dimitrispeponis/teamwork

Yacht Hostess / Stewardess VIP Services S 2025

ALLINBLUSIVE, Κέρκυρα
πριν 2 μέρες
Join the Award-Winning AllinBlusive Team as a Host(ess) / Steward(ess)! AllinBlusive, a leader in VIP private day cruises, operates in world-renowned destinations like Halkidiki, Mykonos, Corfu, and Mallorca. We have exciting plans to expand to Greece, Spain, France, the UAE, and other global hotspots. Our fleet, privately owned and reserved exclusively for guests of luxury resorts, is stationed in elite...

Restaurant Manager

SANI / IKOS GROUP, Κέρκυρα
πριν 2 εβδομάδες
Your main purpose Mission: As a restaurant Manager, you will design food and beverage experiences for our guests by providing friendly, efficient, and elegant service. Management: Coordinate daily restaurant management operations. Organize and supervise employees' shifts. Train the restaurant team on proper customer service practices in cooperation with the F&B managers. Communicate to the Chef any issues regarding food quality...