Εργάτης

DELATOLAS EXPRESS CARGO
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Ζητείται εργάτης για τις εγκαταστάσεις μας στην περιοχή του Ασπροπύργου(Θέση Ρεικια). Κύρια καθήκοντά του οι χειρωνακτικές εργασίες, φορτώσεις και εκφορτώσεις εμπορευμάτων καθώς και η τακτοποίηση αποθήκης.

Πενθήμερη Απασχόληση. Ωράριο 07:00-15:00 ή 06:00-14:00.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους σε αποθήκη
  • Θέληση για μάθηση
  • Εργατικότητα

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Πλήρης Ασφάλιση
  • Δυνατότητα ανέλιξης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Εργάτες

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Από τεχνική εταιρεία ζητούνται απόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης - εργάτες , για τεχνική και επαγγελματική υποστήριξη σε έργο της ΕΥΔΑΠ στην Αττική. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Πωλητές – Ταμίες Super Market

PLESSAS THE MARKET, Αθήνα
πριν 5 ώρες
Το δίκτυο καταστημάτων Plessas The Market , ζητά να προσλάβει για τις περιοχές Κολωνάκι – κέντρο (Σοφοκλέους) – Ν.Κόσμο : Πωλητές – Ταμίες. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Ιδανικά εμπειρία σε αντίστοιχη θέση στον κλάδο του λιανικού εμπορίου Πελατοκεντρική συμπεριφορά Προσανατολισμός στην παραγωγή έργου και αποτελέσματος Ομαδικό πνεύμα και υπευθυνότητα Διάθεση για εκπαίδευση και ανάπτυξη σε ένα σύγχρονο περιβάλλον...

Personal Assistant to CEO

NK MEDIA GROUP, Αθήνα
πριν 5 ώρες
Όμιλος εταιρειών ζητά για άμεση πρόσληψη ιδιαίτερα γραμματέα πρόεδρου . Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο ΤΕΙ ή ΑΕΙ Άριστη γνώση Αγγλικής Γλώσσας και υπολογιστών Πολύ καλή ικανότητα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Επαγγελματική Εμφάνιση Παροχές: Προσφέρεται Μόνιμη συνεργασία Πολύ υψηλές αποδοχές Ασφάλιση και έξτρα Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους με επισυναπτόμενη πρόσφατη φωτογραφία.