Οδηγοί και Συνοδοί Χρηματαποστολών - Αθήνα

G4S
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα
Job Description

Η G4S Cash Solutions είναι μέλος της Allied Universal - της κορυφαίας εταιρείας ολοκληρωμένης ασφάλειας στον κόσμο, που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας & διαχείρισης αξιών σε μεγάλους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Απασχολούμε περισσότερους από μισό εκατομμύριο ανθρώπους σε περισσότερες από 90 χώρες. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφαλείας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών.

Η G4S Cash Solutions δραστηριοποιείται στον κλάδο των χρηματαποστολών και λόγω της διαρκούς ανάπτυξης ζητούνται:

Οδηγοί και Συνοδοί Χρηματαποστολών

Περιοχή: Αθήνα

Αρμοδιότητες Θέσης:

Οδηγός: Οδήγηση του θωρακισμένου οχήματος προς και από τους πελάτες τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την εταιρεία και την ελληνική νομοθεσία.

Συνοδός: Μεταφορά αξιών από και προς το θωρακισμένο όχημα μεταφοράς τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την εταιρεία και την ελληνική νομοθεσία.

Job requirements

Απαραίτητα Προσόντα

  • Άδεια Υπηρεσιών Ασφαλείας ΙΕΠΥΑ Ν. 2518/97 (Security)
  • Δίπλωμα οδήγησης Γ' κατηγορίας (επαγγελματικό) για Οδηγούς
  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Βασικές γνώσεις Αγγλικών
  • Βασικές γνώσεις Η/Υ
  • Καλή φυσική κατάσταση
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (μόνο για υπόχρεους στράτευσης)


Προσφέρουμε:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών με πλήρη ασφάλιση ΕΦΚΑ
  • Σταθερή πενθήμερη 8ωρη εργασία (Δευτέρα έως Παρασκευή)
  • Μόνιμη θέση εργασίας (Αορίστου Χρόνου)
  • Πρόσθετη ασφάλιση επαγγελματικού κινδύνου
  • Άριστες συνθήκες εργασίας σε έναν πολυεθνικό οργανισμό
  • Συνεχή εκπαίδευση με δυνατότητες εξέλιξης


Η G4S δεσμεύεται για Ίσες Ευκαιρίες Απασχόλησης! Εάν πληροίτε τα παραπάνω κριτήρια και επιθυμείτε να κάνετε καριέρα στη μεγαλύτερη εταιρεία χρηματαποστολών με ηγετική θέση στην αγορά μη διστάσετε να κάνετε αίτηση πατώντας το Apply Button για να μας στείλετε το βιογραφικό σας.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Προσωπικό Ασφαλείας - Αττική

G4S, Αθήνα
πριν 1 ώρα
Job Description Η G4S Secure Solutions , μέλος του Πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Allied Universal, κορυφαίου παγκοσμίως στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, ζητεί να προσλάβει: Προσωπικό Ασφαλείας Περιοχή αναφοράς: Αθήνα - Αττική Νοιάζεσαι για την ασφάλεια σου και των γύρω σου; Έχεις άδεια υπηρεσιών ασφαλείας (Security); Θες να εργασθείς στο μεγαλύτερο όμιλο υπηρεσιών ασφαλείας παγκοσμίως; Μεγαλώνουμε συνεχώς και αναζητούμε ανθρώπους σαν και...

Barista

COFFEE LAB, Αθήνα
πριν 2 ώρες
Αναζητούμε Barista για το κατάστημα Coffee Lab Θησείου . Απαραίτητα Προσόντα: Ιδανικά προϋπηρεσία ως Barista για τουλάχιστον 6 μήνες (θα συνεκτιμηθεί η προϋπηρεσία στο δίκτυο της Coffee Lab) Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους Εκπληρωμένες φοιτητικές υποχρεώσεις Παροχές:

Operations Assistant

FAME EXCLUSIVE TRANSFERS, Αθήνα
πριν 3 ώρες
Travel agency in Chalandri, Athens is looking for 2 full-time employees, to fill positions in the Operations Department. One morning shift and one night shift (00:00am - 08:00am). Responsibilities: Handle new reservation requests Update itineraries with reservation details Communicating with customers Monitor statements Handle several accounts and their projects Απαραίτητα Προσόντα: Qualifications: Bachelor Degree from ΙΕΚ / ΤΕΙ / ΑΕΙ...