Σερβιτόρος - Βοηθός Σερβιτόρου

ΣΟΥΠΕΣ ΠΑΤΣΑΣ 92
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται υποψήφιος ως Σερβιτόρος / Βοηθός Σερβιτόρου για βραδυνή εργασία σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης - Μαρτίου (χωρίς προϋπηρεσία).

Επικοινωνία αποκλειστικά τηλεφωνικά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974879252 (Ώρες επικοινωνίας: 09:00-12:00)

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

  • Καλές αποδοχές
  • Φιλικό περιβάλλον

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Τεχνικός Ραφής

R S L, Θεσσαλονίκη
πριν 4 ώρες
Ζητείται κυρία για ραφή , με πολύ καλή γνώση όλων των μηχανών για ραφή δειγμάτων, από εξαγωγική εταιρεία δειγμάτων. Τηλεφωνική επικοινωνία : 6944640973 . Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Μηχανολόγο Μηχανικό για Τεχνική Διεύθυνση της Παραγωγικής Μονάδας

ΡΟΔΑ ΑΕ, Θεσσαλονίκη
πριν 5 ώρες
H εταιρεία ΡΟΔΑ Α.Ε. , ο μεγαλύτερος παραγωγός και διανομέας τροχών για κάθε είδους τροχήλατες κατασκευές και παλετοφόρων σε όλη την Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει για μόνιμη απασχόληση στο Εργοστάσιό της στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Μηχανολόγο Μηχανικό για Τεχνική Διεύθυνση της Παραγωγικής Μονάδας Η θέση αναφέρεται στη διεύθυνση της εταιρίας Αρμοδιότητες: •Επιμέλεια για την ανάπτυξη, βελτιστοποίηση και εφαρμογή των παραγωγικών...

Μηχανολόγος Μηχανικός - Μηχανικός Πωλήσεων

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Θεσσαλονίκη
πριν 14 ώρες
Ζητείται Μηχανολόγος Μηχανικός για τη θέση του Μηχανικού Πωλήσεων από τεχνική και εμπορική εταιρεία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή βιομηχανικού & μηχανολογικού εξοπλισμού. Αρμοδιότητες: Ανάπτυξη πελατολογίου στην Ελλάδα Προετοιμασία οικονομικών προσφορών βάσει αναγκών του πελάτη Τεχνική υποστήριξη πελατών σχετικά με τη λειτουργία των προϊόντων Εξυπηρέτηση πελατών Παραγγελιοληψία - Προετοιμασία παραγγελιών Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο Μηχανικού ΑΕΙ / ΤΕΙ...