Υπάλληλος Μπουφέ - Barista - Service

R&R CAFE BAR
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Ζητείται Υπάλληλος Μπουφέ - Barista - Service σε κατάστημα καφέ στη περιοχή του Αιγάλεω, με προϋπηρεσία και διάθεση για εργασία.

Θα προτιμηθούν κάτοικοι των γύρω περιοχών.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Ικανότητα στην επικοινωνία, στην εξυπηρέτηση πελατών
  • Πνεύμα συνεργασίας
  • Διάθεση για εργασία
  • Μόνο με προϋπηρεσία και γνώσεις σε: Μπουφέ service και κρύα snack

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Μηχανολόγος ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

VIOMETALE, Αθήνα
πριν 3 ώρες
Ζητείται Μηχανολόγος ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτος ΤΕΙ ή ΑΕΙ, για εργασία σε εταιρεία παραγωγής πομόλων & διάφορων μεταλλικών εξαρτημάτων. Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο Μηχανολόγου ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας Εμπειρία σε βιομηχανικό περιβάλλον τουλάχιστον 2 έτη Παροχές:

Lidl Ελλάς | Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (4ωρη μερική απασχόληση) στον Ασπρόπυργο & στην Ελευσίνα

LIDL HELLAS, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Ποιοι είμαστε Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα! Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε...

Client Service Administrator

ACTIONLINE, Αθήνα
πριν 5 ώρες
Αναζητάς να κάνεις το επόμενο βήμα ως Client Service Administrator; Σου αρέσει η επικοινωνία και ο χώρος της υγείας και της ευεξίας; Τότε αυτή η θέση είναι για εσένα! Αναζητάμε Client Service Administrator για μια μεγάλη συνεργασία της εταιρείας μας με πλατφόρμα του εξωτερικού που δραστηριοποιείται στο χώρο του mental health. H εταιρεία προσφέρει: Σταθερό μηνιαίο πακέτο αποδοχών Βonus πωλήσεων...