Υπάλληλοι γραμματειακής υποστήριξης σε εταιρεία courier

ELTA COURIER
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη
Ζητούνται Υπάλληλοι για γραμματειακή υποστήριξη σε εταιρεία courier στη δυτική Θεσσαλονίκη για πλήρη/μερική απασχόληση.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη προυπηρεσία
  • Άριστη χρήση MS OFFICE (Word, excel,outlook)
  • Δεξιότητες οργάνωσης
  • Διάθεση για εργασία

Παροχές:

  • Πολύ καλές αποδοχές
  • Δυνατότητα εξέλιξης
  • Μερική απασχόληση (4ωρη) / πλήρης απασχόληση (8ωρη)

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Βοηθός Τεχνίτη Ανελκυστήρων

ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ανελκυστήρες, Θεσσαλονίκη
πριν 3 ώρες
Η εταιρεία ΟΡΓΑΝΩΣΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο της εξυπηρέτησης κτιρίων τα τελευταία 33 χρόνια. Το τμήμα Ανελκυστήρων ζητάει βοηθό τεχνίτη για 6ωρη απασχόληση με προοπτική 8ωρης απασχόλησης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972277667 Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων ή άδεια βοηθού τεχνίτη συντηρητή ανελκυστήρων Παροχές:

Εργάτης Αποθήκης

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Θεσσαλονίκη
πριν 6 ώρες
Εταιρεία τροφοδοσίας Super market που εδρεύει στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, αναζητά Εργάτη Αποθήκης (Άνδρα) για μόνιμη, πλήρη απασχόληση. -Πενθήμερη Εργασία- Αρμοδιότητες: Γέμισμα ραφιών Τακτοποίηση Παλετών Φορτοεκφορτώσεις Τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας Απαραίτητα Προσόντα: Διάθεση για εργασία Ομαδικό πνεύμα Επιθυμητή Γνώση Χειρισμού Κλαρκ Θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Παροχές:

Φυσικοθεραπευτής

ΕΥΕΞΙΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 13 ώρες
To Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΕΥΕΞΙΑ Α.Ε. αναζητά: ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ Κωδικός θέσης: PHYSIO Τα καθήκοντα του ρόλου περιλαμβάνουν: Φυσιοθεραπευτική αξιολόγηση των ασθενών Παρακολούθηση και λεπτομερής καταγραφή της εξέλιξης των ασθενών Παροχή συμβουλών και εκπαίδευση ασθενών και των συνοδών τους Συνεργασία και επαρκής επικοινωνία με τα υπόλοιπα τμήματα της μονάδας υγείας, προς όφελος των ασθενών Τήρηση του κώδικα δεοντολογίας του επαγγέλματος Απαραίτητα...