Οδηγοί, Συνοδοί και Καταμετρητές Χρηματαποστολών - Θεσσαλονίκη

G4S
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη
Job Description

Η G4S Cash Solutions είναι μέλος της Allied Universal - της κορυφαίας εταιρείας ολοκληρωμένης ασφάλειας στον κόσμο, που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας & διαχείρισης αξιών σε μεγάλους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Απασχολούμε περισσότερους από μισό εκατομμύριο ανθρώπους σε περισσότερες από 90 χώρες. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφαλείας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών.

Η G4S Cash Solutions δραστηριοποιείται στον κλάδο των χρηματαποστολών και λόγω της διαρκούς ανάπτυξης ζητούνται:

Οδηγοί, Συνοδοί και Καταμετρητές Χρηματαποστολών

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Αρμοδιότητες Θέσης:

Οδηγός: Οδήγηση του θωρακισμένου οχήματος προς και από τους πελάτες τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την εταιρεία και την ελληνική νομοθεσία.

Συνοδός: Μεταφορά αξιών από και προς το θωρακισμένο όχημα μεταφοράς τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την εταιρεία και την ελληνική νομοθεσία.

Καταμετρητής: Καταμέτρηση των μεταφερόμενων αξιών τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την εταιρεία και την ελληνική νομοθεσία.

Προσφέρουμε:

  • Σταθερή πενθήμερη 8ωρη εργασία (Δευτέρα έως Παρασκευή)
  • Μόνιμη θέση εργασίας (Αορίστου Χρόνου)
  • Πρόσθετη ασφάλιση επαγγελματικού κινδύνου
  • Άριστες συνθήκες εργασίας σε έναν πολυεθνικό οργανισμό
  • Συνεχή εκπαίδευση με δυνατότητες εξέλιξης


Job requirements

Απαραίτητα Προσόντα

  • Άδεια Υπηρεσιών Ασφαλείας ΙΕΠΥΑ ν. 2518/97 (Security)
  • Δίπλωμα οδήγησης Γ' κατηγορίας (επαγγελματικό) για τους Οδηγούς
  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Βασικές γνώσεις Αγγλικών
  • Βασικές γνώσεις Η/Υ
  • Καλή φυσική κατάσταση
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (μόνο για τους υπόχρεους)


Η G4S δεσμεύεται για Ίσες Ευκαιρίες Απασχόλησης! Εάν πληροίτε τα παραπάνω κριτήρια και επιθυμείτε να κάνετε καριέρα στη μεγαλύτερη εταιρεία χρηματαποστολών με ηγετική θέση στην αγορά μη διστάσετε να κάνετε αίτηση πατώντας το Apply Button για να μας στείλετε το βιογραφικό σας.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Greece - Hebrew Speaking Social Media Content Moderator

Avatar International | Cybersecurity, IT, Finance & Executive Search, Θεσσαλονίκη
πριν 3 ώρες
Bullet Points This role is based in Thessaloniki, Greece, for Hebrew speaking candidates. Salary: 20300.00 Euros per annum Do you work with passionate, driven individuals in a vibrant environment About the Role This is your opportunity to work for a part of a global powerhouse in customer support and digital services, known for its innovative approach and rapid growth. With...

Πωλητές / Πωλήτριες σε καταστήματα ξηρών καρπών

ΕΝ ΚΑΡΠΩ, Θεσσαλονίκη
πριν 12 ώρες
Τα Εν καρπώ, μια εταιρεία με πολυετή παραμονή στον χώρο του εμπορίου και της επεξεργασίας ξηρών καρπών και τροφίμων στη Θεσσαλονίκη , αναζητά να προσλάβει πωλητές / πωλήτριες στο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης και ημιαπασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Εκπληρωμένες φοιτητικές και στρατιωτικές υποχρεώσεις Επιθυμητή προϋπηρεσία σε θέση πωλήσεων Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας Ικανότητα εργασίας υπό πίεση...

Πωλήτρια λιανικής σε κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων

NEW FIT, Θεσσαλονίκη
πριν 12 ώρες
Ενδιαφέρεσαι για μια σταθερή θέση εργασίας με ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και δυνατότητα εξέλιξης; Τότε αυτή η θέση είναι για σένα! Στην εταιρεία New Fit αναζητούμε προσωπικό πωλήσεων μερικής απασχόλησης ( 6ωρο / 5ημερο ) για το κατάστημα μας Αλ. Παπαναστασιου 62 στην Κάτω Τούμπα . Η εταιρεία προσφέρει πλήρες πακέτο ασφάλισης και αποδοχών με δυνατότητα αύξησης, καθώς και διαρκή εκπαίδευση...