Σιδεράς - Ηλεκτροσυγκολλητής

POLIZOIDIS
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Από την Polizoidis Advertising and Interior Construction ζητείται Σιδεράς - Ηλεκτροσυγκολλητής για πλήρη απασχόληση στη ΒΙΠΕ Σίνδου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2310 570510.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Τεχνίτες Μονταδόροι - Ηλεκτροσυγκολλητές για Μεταλλικές Κατασκευές

ΘΕΜΕΚΑΤ ΑΕ, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Η Εταιρία ΘΕΜΕΚΑΤ Α.Ε. μεταλλικών κατασκευών στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου ζητά Τεχνίτες Μονταδόρους Ηλεκτροσυγκολλητές με εμπειρία στο χώρο των Μεταλλικών Κατασκευών . Τηλέφωνο 2310723197 . Απαραίτητα Προσόντα: Σχετική προϋπηρεσία, απαραίτητη Αυτοκίνητο για τη μετακίνηση από και προς τη Σίνδο Παροχές:

Πωλητής Χονδρικής Β. Ελλάδος

PERLA PROFIL SA, Θεσσαλονίκη
πριν 20 ώρες
Η εταιρεία PERLA PROFIL Α.Ε. που δραστηριοποιείται στον χώρο των αυτοματισμών ρολών/τέντας/γκαραζόπορτας όπως επίσης και στην χονδρική διάθεση υλικών ρολών/γκαραζόπορτας και αντικουνουπικών συστημάτων αναζητά Πωλητή Χονδρικής (B2B) για την περιοχή της Βορείου Ελλάδος . Ο ρόλος αυτού του υπάλληλου είναι να αναλάβει τις πωλήσεις και τη διανομή των προϊόντων μας σε εμπορικά καταστήματα και επαγγελματίες στον κλάδο των κατασκευών κουφωμάτων...

Βοηθός Λογιστή

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΙΝΑΚΟΥ, Θεσσαλονίκη
πριν 20 ώρες
Ζητείται Βοηθός Λογιστή με γνώσεις εμπορικής και λογιστικής διαχείρισης και κοστολόγησης από εμπορική εταιρία στην περιοχή Διαβατών - Νέας Μαγνησίας . Απαραίτητα Προσόντα: Άριστη γραπτή και προφορική επικοινωνία (ελληνικά - αγγλικά) Πολύ καλή χρήση Η/Υ και της πλατφόρμας Μicrosoft Office (Outlook,Word,Excel) Καλή γνώση του προγράμματος ERP Καταχωρήσεις παραστατικών Γνώση Κοστολόγησης Απαραίτητο μεταφορικό μέσο Προϋπηρεσία 3 ετών στην ίδια θέση Παροχές:...