Βοηθός Αποθηκάριου

ALL4HOME
Πλήρης απασχόληση
Ωραιόκαστρο

Εισαγωγική Εμπορική και Κατασκευαστική Εταιρεία Ηλεκτρικών Ειδών & Ειδών Θέρμανσης & Επίπλων, με έδρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ζητά υποψήφιο για να αναλάβει την θέση του Βοηθού Αποθηκάριου για παραλαβές - αποστολές προϊόντων.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Επαγγελματική παρουσία & συμπεριφορά
  • Σχετική εργασιακή εμπειρία
  • Δίπλωμα οδήγησης
  • Γνώση Η/Υ

Παροχές:

  • Υψηλές αποδοχές και bonus απόδοσης

Παρακαλούνται μόνο οι σοβαρά ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι με σχετική εργασιακή εμπειρία, να αποστείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα, με επισυναπτόμενη πρόσφατη φωτογραφία.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Εργάτης Παραγωγής

ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΙΑΛΩΝ, Ωραιόκαστρο
πριν 4 μέρες
Ζητείται Εργάτης από εργοστάσιο παραγωγής πλαστικών φιαλών στην περιοχή Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Η θέση αφορά εργασία πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα είναι επιπλέον προσόν Παροχές:

Μπουφετζής ή Τυλιχτής

CHICK IN KALAITZI, Ωραιόκαστρο
πριν 1 εβδομάδα
Αναζητούμε υπαλλήλους μπουφέ ή Τυλιχτές για το κατάστημα μας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα Δυνατότητα εκπαίδευσης αν δεν υπάρχει προϋπηρεσία Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες και υπό πίεση χρόνου Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας Ευγένεια και υπευθυνότητα Συνέπεια και Επαγγελματισμός Παροχές: Άριστο εργασιακό περιβάλλον Πολύ ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών Θέση εργασίας πλήρους ή μερικής απασχόλησης

Υπάλληλος σε καφέ

BRUNO CAFE, Ωραιόκαστρο
πριν 1 εβδομάδα
Ζητείται προσωπικό για τη καντίνα BRUNO επί της Συμμαχικής Οδού. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Σχετική προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί Παροχές: