3D Interior Designer

INNOVO CONSTRUCTION
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Η κατασκευαστική εταιρεία innovo constructions, αναζητά Αρχιτέκτονα - Interior Designer, για κατασκευαστικό σχεδιασμό μελετών εφαρμογής και concept design, που να διαθέτει:

  • Πτυχίο Interior Designer
  • Άριστο χειρισμό Autocad, 3d max, v ray
  • Άριστη γνώση κατασκευαστικού σχεδίου
  • Τουλάχιστον 2ετή προϋπηρεσία

    Η θέση αφορά οκτάωρη καθημερινή απασχόληση

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Δάσκαλοι Δημοτικής Εκπαίδευσης

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - EDUC8, Αθήνα
πριν 5 ώρες
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Εduc8 αναζητά Δασκάλους Δημοτικής Εκπαίδευσης για καθημερινή μελέτη & δημιουργική απασχόληση μαθητών σε Πρότυπο Κέντρο Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων στην Περιοχή του Περάματος. Απαραίτητα Προσόντα: Απόφοιτοι δημοτικής εκπαίδευσης Πρϋπηρεσία σε ανάλογο φορέα Προεργασία σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες Παροχές: Ασφάλιση και Μισθοδοσία

Baristi

ΟΛΥΡΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, Αθήνα
πριν 6 ώρες
Ζητούνται Baristi σε αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων στις περιοχές του Ψυχικού, Χολαργού και Βριλησσίων . Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Γνώση παραγωγής καφέ Ικανότητα εργασίας υπό πίεση Συνέπεια και Επαγγελματισμός Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη Παροχές:

Σύμβουλο Πωλήσεων Accessories (Θυγατρική εταιρεία Europa) με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας

EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΒΕ, Αθήνα
πριν 8 ώρες
Περιγραφή θέσης Εξυπηρέτηση, Διαχείριση και Ανάπτυξη Πελατολογίου στην περιφέρεια Αττικής (εμπόρων εξαρτημάτων – αλουμινίου και κατασκευαστών). Καθημερινές επισκέψεις με στόχο την ενημέρωση και την πώληση των προϊόντων Accessories. Βασική τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της εταιρίας. Ανάλυση και καταγραφή του ανταγωνισμού και των ενεργειών του. Δραστηριοποίηση με Action Plan περιοχής, σύμφωνα με εμπορική στοχοθέτηση. Επικοινωνία και συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα...