Βοηθός Τεχνίτη

GV GARBOUNIS GR.VASILIOS
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται Βοηθός Τεχνίτη σε συνεργείο επισκευής ψυκτικών μηχανημάτων - οχημάτων διανομής στην περιοχή του Α' ΚΤΕΟ Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310700693

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

  • Πλήρης απασχόληση
  • Βασικός Μισθός

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Βοηθός Λογιστή

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΙΝΑΚΟΥ, Θεσσαλονίκη
πριν 10 ώρες
Ζητείται Βοηθός Λογιστή με γνώσεις εμπορικής και λογιστικής διαχείρισης και κοστολόγησης από εμπορική εταιρία στην περιοχή Διαβατών - Νέας Μαγνησίας . Απαραίτητα Προσόντα: Άριστη γραπτή και προφορική επικοινωνία (ελληνικά - αγγλικά) Πολύ καλή χρήση Η/Υ και της πλατφόρμας Μicrosoft Office (Outlook,Word,Excel) Καλή γνώση του προγράμματος ERP Καταχωρήσεις παραστατικών Γνώση Κοστολόγησης Απαραίτητο μεταφορικό μέσο Προϋπηρεσία 3 ετών στην ίδια θέση Παροχές:...

Ανειδίκευτη Εργάτρια / Ανειδίκευτος Εργάτης

Alpha Plan Consultants, Θεσσαλονίκη
πριν 10 ώρες
Η Alpha Plan Consultants , αναζητά υποψήφιο για την κάλυψη της θέσης εργασίας Ανειδίκευτη Εργάτρια / Ανειδίκευτος Εργάτης , για το τμήμα Παραγωγής- Συσκευασίας μεγάλης βιομηχανίας τροφίμων εξαγωγικού χαρακτήρα, με έδρα τη ΒΙΠΕ Σίνδου , στη Θεσσαλονίκη . Απαραίτητα Προσόντα: Δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενο ωράριο. Κάτοχος ΙΧ ή άλλου μεταφορικού μέσου. Παροχές:

Η εταιρία Mads Marketing αυξάνει τα μέλη της

MADS MARKETING, Θεσσαλονίκη
πριν 19 ώρες
Η εταιρία Mads Marketing , με έδρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης, θέλοντας να αναπτύξει την ομάδα της αναζητά νέα, φιλόδοξα, και με όρεξη άτομα. ο ρόλος αφορά την εκπροσώπηση και ανάπτυξη του μεγάλου οργανισμού τον οποίο εκπροσωπεί. Ο κατάλληλος υποψήφιος: Επικοινωνιακός και ευγενικός Άμεσα διαθέσιμος Δυναμικός και ευχάριστος χαρακτήρα Παροχές της εταιρίας: Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον Ικανοποιητικές αμοιβές...