Λαντζιέρα / Λαντζιέρης

ΜΕΛΑΘΡΟΝ FOOD SERVICES
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Γνωστή εταιρεία στο χώρο της εστίασης αναζητά Λαντζιέρα - Λαντζιέρη για επάνδρωση κουζίνας σε γνωστό σχολικό συγκρότημα.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σερβιτόρος / Βοηθός Σερβιτόρου

ΜΕΝΤΑ, Θεσσαλονίκη
πριν 10 ώρες
Το καφέ / μπαρ menta στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αναζητά άτομο για το πόστο του σερβιτόρου και του βοηθού σερβιτόρου . Απαραίτητα Προσόντα: Διάθεση για εργασία Ανάλογη εμπειρία στο πόστο Παροχές: Πλήρης απασχόληση

Υπάλληλος κρύας κουζίνας - Λάντζας

ΚΕΝΤΡΙΚΟ CAFE, Θεσσαλονίκη
πριν 12 ώρες
Καφέ στο κέντρο της πόλης ζητά Υπάλληλο για τη θέση της λάντζας - κρύας κουζίνας. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Ωράριο εργασίας κυλιόμενο σε βάρδιες. Απαραίτητα Προσόντα: Απολυτήριο λυκείου Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες Τυπικότητα Προσαρμοστικότητα Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας Παροχές:

Υπάλληλος γραφείου σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών

ONE FACILITY MANAGEMENT, Θεσσαλονίκη
πριν 12 ώρες
Ζητείται Υπάλληλος γραφείου σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών με έδρα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983075701 Απαραίτητα Προσόντα: Άριστη γνώση Η/Υ (excel, word) Άνεση λόγου και επικοινωνία Άριστη χρήση υπολογιστή και ταχύτητα στην δακτυλογράφηση Ταχύτητα στην επίλυση θεμάτων που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της εργασίας Εχεμύθεια Απόφοιτοι σχολών οικονομίας και διοίκησης, θα προτιμηθούν Παροχές: Πλήρης...