Receptionist / Υπάλληλος Υποδοχής

ALTERLIFE
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

    Στην ALTERLIFE, αποστολή μας είναι να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας την σωματική άσκηση και τα ευεργετικά της οφέλη, μεγιστοποιώντας έτσι το ποσοστό όσων ασχολούνται συνειδητά με οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής!!!

    Έχουμε περισσότερα από 100.000 ενεργά μέλη στα στα 86 γυμναστήρια μας, κάτι που μας καθιστά το μεγαλύτερο όμιλο Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο . Το όραμα μας γίνεται πράξη μέσω της ομάδας μας, για τους οποίους προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε μια κουλτούρα συνεχούς ανάπτυξης, προσωπικής και επαγγελματικής ισορροπίας.

    Διαμορφώνουμε το μέλλον του Fitness και θέλουμε εσένα να είσαι μέρος αυτού του ταξιδιού.

    Αυτήν τη στιγμή, αναζητούμε υποψήφιους/ες για την θέση της Γραμματειακής Υποστήριξης για τα καταστήματα μας σε Αγία Παρασκευή, Νέα Ερυθραία και Παλλήνη.

    *Εβδομαδιαίο πενθήμερο κυλιόμενο ωράριο

    Καθήκοντα:

    • Καλωσόρισμα και υποδοχή των μελών μας στου χώρους μας
    • Αποτελεσματική διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων, emails διασφαλίζοντας την ομαλή και γρήγορη εξυπηρέτηση των μελών
    • Διεκπεραίωση οικονομικών συναλλαγών
    • Τήρηση Αρχείων
    • Διαχείριση και έλεγχος ταμείου
    • Ενημέρωση υποψηφίων μελών σχετικά με τις υπηρεσίας σας - ξενάγηση στον χώρο

    Απαραίτητα Προσόντα:

    • Πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
    • Προαιρετική προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε συναφές αντικείμενο
    • Επικοινωνιακές δεξιότητες
    • Άριστη γνώση αγγλικών
    • Άριστη γνώση Η/Υ και προγραμμάτων MS office
    • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας

    Παροχές:

    Πώς να εφαρμόσει

    Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

    Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

    Παρόμοιες εργασίες

    STORE MANAGER

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ , Αθήνα
    πριν 5 ώρες
    Ζητείτε Store manager  για κατάστημα στην περιοχή  της ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ -ΜΑΓΟΥΛΑ - ΜΑΝΔΡΑ που θα  οργανώνει την λειτουργία του  καταστήματος  και θα εχει την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας όλων των  πόστων του καταστήματος και θα  εξασφαλίζει ότι ο πελάτης θα έχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Η θέση  προϋποθέτει εμπειρία αρκετών ετών σε καταστήματα εστίασης για την ανάληψή της.

    Ειδικός τεχνολογίας #ομάδαReady (Μαρούσι)

    VODAFONE, Αθήνα
    πριν 8 ώρες
    Η ομάδα Ready της Vodafone (ή όπως μας αποκαλούν… οι guru της τεχνολογίας ) βρίσκεται σε κάθε κατάστημα με στόχο να προσφέρει την «απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης» στους πελάτες της. Είμαστε οι πρώτοι που θα συναντήσεις σε ένα κατάστημα Vodafone και αυτοί που θα σε καθοδηγήσουν και θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις «λύσεις» που ταιριάζουν σε εσένα, την...

    Real Estate Sales Manager

    AVAX Development, Αθήνα
    πριν 9 ώρες
    AVAX Development is a real estate development company operating in Europe. Having its main focus in Greece, its objective is to develop high quality innovative projects. The company mainly focuses on the residential sector exhibiting an outstanding track record in projects of urban properties and holiday homes in renowned tourism destinations. We are seeking for a highly motivated Real Estate...