Αποθηκάριος

ALUMIL
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα
Η ALUMIL, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά βιομηχανικούς ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ευρώπη, επιθυμεί να καλύψει του/της Αποθηκάριου στην θυγατρική της, ΑΛΟΥΜΥΛ Αρχιτεκτονικά Συστήματα ΑΕ.:

Αποθηκάριος

Με έδρα τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα, στην Τατοΐου 67 στις Αχαρνές, ο/η Αποθηκάριος έχει σκοπό να συντονίζει τις διαδικασίες διεκπεραίωσης παραγγελιών και να συμμετέχει ενεργά στην οργάνωση της αποθήκης. Η εμπειρία σου σε αντίστοιχη θέση, σε αποθήκη κουφωμάτων είναι επιθυμητή, καθώς και η γνώση χειρισμού ανυψωτικού μηχανήματος και μικρού γερανού. Η οργανωτικότητα και η θέλησή σου να είσαι μέλος μίας ομάδας είναι σημαντικά χαρακτηριστικά για τη θέση.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

  • Σταθερές αποδοχές σύμφωνα με τη βαρύτητα της θέσης και την αξιολόγηση επιλογής
  • Ιδιωτική Ομαδική Ασφάλιση
  • Συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση
  • Προοπτικές εξέλιξης
  • Άριστο περιβάλλον εργασίας

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ταμείο - Μπουφέ

TWENTY 4 SHOPEN, Αθήνα
πριν 6 ώρες
24ωρη Ελληνική αλυσίδα multi market ζητάει υποψηφίους για το πόστο του Μπουφέ , για τα υποκαταστήματα Φιλολάου 191, Παγκράτι. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Warehouse Assistant (ΟΔΗΓΟΣ)

COFFEE LAB, Αθήνα
πριν 6 ώρες
H Coffee Lab αναζητά Οδηγό , ο οποίος θα έχει λειτουργική και οικονομική ευθύνη για μια καθορισμένη περιοχή ευθύνης. Τα καθήκοντα της θέσηςπεριλαμβάνουν την εκπαίδευση προσωπικού, τη διασφάλιση της ποιοτικής συνέπειας και την αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας στην περιοχή ευθύνης του. Αρμοδιότητες: Διαχείριση αποθέματος Φορτοεκφόρτωση Ποιοτικός έλεγχος προϊόντων Τοποθέτηση Διαχείριση παραλαβών Απαραίτητα Προσόντα: Προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση...

Πωλητής / Βοηθός Αποθήκης

LIANA FLOWERS Α.Ε., Αθήνα
πριν 7 ώρες
Ζητείται Πωλητής / Βοηθός Αποθήκης από εισαγωγική εταιρεία με είδη διακόσμησης. Πενθήμερη απασχόληση. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6937025904 Απαραίτητα Προσόντα: Κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου Βασικές γνώσεις χρήσης Η/Υ Παροχές: