Υπάλληλος γραφείου με γνώσεις λογιστικής

ΣΚΑΛΟΥΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΙΧΘΥΩΝ
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Ζητείται Υπάλληλος γραφείου με γνώσεις λογιστικής από επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην εμπορία ψαριών (χονδρική) με έδρα στο Κερατσίνι.

Θέση εργασίας πλήρους και εξαήμερης απασχόλησης. Νυχτερινό ωράριο από 01:00 έως 09:00.

Αρμοδιότητες:

  • Τιμολόγηση
  • Μηχανογράφηση

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Γνώσεις λογιστικής

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ταμείο - Μπουφέ

TWENTY 4 SHOPEN, Αθήνα
πριν 6 ώρες
24ωρη Ελληνική αλυσίδα multi market ζητάει υποψηφίους για το πόστο του Μπουφέ , για τα υποκαταστήματα Φιλολάου 191, Παγκράτι. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Βοηθός Αποθήκης - Εργάτης | Welhome

WELHOME, Αθήνα
πριν 8 ώρες
Εταιρεία με ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά που δραστηριοποιείται στον χώρο επίπλωσης και οικιακού εξοπλισμού με αντιπροσώπευση μεγάλων οίκων εσωτερικού και εξωτερικού, υψηλής ποιότητας επίπλων και αξεσουάρ και έδρα το Αιγάλεω ζητά Εργάτες για την αποθήκη , με σκοπό να στελεχώσουν μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ομάδα. Αρμοδιότητες: Παραλαβές προϊόντων με τις οδηγίες του ποιοτικού ελέγχου Ταξινόμηση των εμπορευμάτων στα ράφια Συλλογή...

Υπάλληλος υποδοχής - Ρεσεψιόν

ΕΤΑΙΡΕΙΑ COURIER, Αθήνα
πριν 9 ώρες
Ζητείται Υ πάλληλος υποδοχής - ρεσεψιόν καταστήματος εταιρείας ταχυμεταφορών για 8ωρη απασχόληση στην περιοχή του Αμαρουσίου, με ωράριο 12:00-20:00 . Απαραίτητα Προσόντα: Άριστη γνώση Η/Υ Καλή γνώση Αγγλικών Παροχές: Αποδοχές 8 00 ευρώ καθαρά Πλήρης ασφάλιση-μπόνους