Χειριστής Μηχανής Παραγωγής

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΩΝ - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία εξειδικεύεται από το 1996 στον χώρο του υφάσματος και συνθετικών δερμάτων με έδρα την δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα τα Διαβατά και αναζητά να εντάξει στο δυναμικό της εργάτη παραγωγής.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Συνέπεια
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Δυνατότητα απασχόλησης σε χειρωνακτική εργασία
  • Διάθεση επιμόρφωσης και απασχόλησης σε διαφορετικές θέσεις παραγωγής

Παροχές:

  • Δυνατότητα μισθολογικής εξέλιξης
  • Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης
  • Εκπαίδευση στο χειρισμό των μηχανών από την εταιρεία
  • Πλήρης 8ωρη πενθήμερη απασχόληση - μόνο πρωινή βάρδια

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Recruiter Administrator

Εταιρεία Marketing, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Marketing και των Πωλήσεων, αναζητά νέα/νέο για τη θέση της/του Recruiter Administrator για άμεση κάλυψη. Περιγραφή ρόλου: Γραφειοκρατία και Διοίκηση Στρατολόγηση νέων υποψηφίων Δημοσίευση Αγγελιών Ημερήσιος έλεγχος των πωλήσεων Ενημέρωση και συμπλήρωση των αντίστοιχων reports Ημερήσια αναφορά αποτελεσμάτων στη Διοίκηση Προφίλ υποψηφίου: Πολύ Καλή χρήση του Microsoft Office Οργανωτικές και ηγετικές Ικανότητες Επικοινωνιακές Ικανότητες...

Μηχανικός Αυτοκινήτων

GV GARBOUNIS GR.VASILIOS, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Ζητείται Μηχανικός Αυτοκινήτων από συνεργείο στην περιοχή Α' ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310700693 Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Παροχές:

Οδηγός (Δίπλωμα Β' Κατηγορίας) - Υπάλληλος Αποθήκης

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 8 ώρες
Από ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία κατεψυγμένων κρεατοσκευασμάτων και άλλων τροφίμων, στην περιοχή του Λακκώματος , ζητείται οδηγός - υπάλληλος αποθήκης. Οι αρμοδιότητες είναι: Διανομή των προϊόντων της εταιρείας, στην περιοχή Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής Προετοιμασία παραγγελιών. Το ωράριο είναι Δευτέρα - Παρασκευή 09.00-17.00. Απαραίτητα Προσόντα: Ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει: Υπευθυνότητα και εργατικότητα Ικανότητα προγραμματισμού δρομολογίου και ταχύτητα Ευγένεια και διάθεση...