Ειδικός τεχνολογίας #ομάδαReady (Αθήνα, Κέντρο)

VODAFONE
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Η ομάδα Ready της Vodafone (ή όπως μας αποκαλούν… οι guru της τεχνολογίας) βρίσκεται σε κάθε κατάστημα με στόχο να προσφέρει την «απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης» στους πελάτες της.

Είμαστε οι πρώτοι που θα συναντήσεις σε ένα κατάστημα Vodafone και αυτοί που θα σε καθοδηγήσουν και θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις «λύσεις» που ταιριάζουν σε εσένα, την οικογένειά σου ή ακόμα και την επιχείρησή σου.

Αν λοιπόν:

  • Έχεις πάθος με προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας
  • Αγαπάς την επικοινωνία και θέλεις να εξελιχθείς στο χώρο των πωλήσεων
  • Ενημερώνεσαι συχνά για τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας
Τότε είσαι Ready να φορέσεις τη Μωβ Μπλούζα και να ενταχθείς στην ομάδα μας!

Έπειτα από την αποστολή του βιογραφικού σου, θα λάβεις επικοινωνία για να προχωρήσεις σε Online Αξιολόγηση (στην Ελληνική γλώσσα).

  1. Εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό, θα ενημερωθείς για να προχωρήσουμε σε Προσωπική συνέντευξη
  2. Εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό, προχωράμε σε προσφορά εργασίας
  3. Πρόσληψη
Μάθε περισσότερα για την ομάδαReady εδώ: https://www.vodafone.gr/ypostirixi/eksipiretisi-omada-ready/

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος σε Ανθοπωλείο

FLORES D'AMOR, Αθήνα
πριν 6 ώρες
Ζητείται Υπάλληλος από Ανθοπωλείο με ή χωρίςπροϋπηρεσία στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976682536 Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Διανομέας για κατάστημα ορθοπεδικών ειδών

ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ, Αθήνα
πριν 7 ώρες
Ζητείται υπάλληλος για εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες (διανομή και εγκατάσταση) σε κατάστημα ορθοπεδικών ειδών. Επιπρόσθετες αρμοδιότητες είναι η οργάνωση αποθήκης καταστήματος. (Η διανομή και εγκατάσταση παραγγελιών περιέχει μικρά αλλά και μεγάλα αντικείμενα.) Απαραίτητα Προσόντα: Επαγγελματική εμφάνιση Δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής Ευγένεια Επικοινωνιακό άτομο Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση εργασίας Παροχές: Θετικά του να εργαστείτε σε εμάς: Πλήρης Ασφάλιση Με δυνατότητα εξέλιξης

Εξωτερικός / Εξωτερική Πωλητής / Πωλήτρια

CALESMA, Αθήνα
πριν 8 ώρες
Η εταιρία Calesma, αποτελεί μία ελληνική εταιρεία που μετρά 24 χρόνια εμπειρίας στα αρωματικά χώρου και εντομοαπωθητικά σπρέι. Η εταιρεία βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της: Εξωτερικό/ή Συνεργάτη/ρια με αντικείμενο τις πωλήσεις με ή χωρίς εμπειρία στην πώληση . Κύριες αρμοδιότητες: Παροχή άψογης εξυπηρέτησης πελατών Εστίαση ενδιαφέροντος στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας Εβδομαδιαίο...