Προσωπικό ασφαλείας

G.T. SECURITY GROUP
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Η G.T. Security Group είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών φύλαξης και ασφαλείας με πελατολόγιο υψηλών απαιτήσεων.

Ο σκοπός της G.T. Security Group είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Η εταιρία αναζητά προσωπικό - φύλακα ασφαλείας (security) για τη στελέχωση φύλαξης στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9210040

Email: [email protected]

Απαραίτητα Προσόντα:

•Άδεια ΙΕΠΥΑ σε ισχύ
•Καθαρό Ποινικό μητρώο (μηδέν)
•Συνέπεια
•Ομαδικότητα
•Υπευθυνότητα

Παροχές:

•Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
•Άμεση πρόσληψη

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ζαχαροπλάστες

ΟΛΥΡΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, Αθήνα
πριν 9 ώρες
Από αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στις περιοχές Χολαργός, Ψυχικό, Βριλήσσια , ζητούνται Ζαχαροπλάστες. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Παροχές:

Εξωτερικός / Εξωτερική Πωλητής / Πωλήτρια

CALESMA, Αθήνα
πριν 11 ώρες
Η εταιρία Calesma, αποτελεί μία ελληνική εταιρεία που μετρά 24 χρόνια εμπειρίας στα αρωματικά χώρου και εντομοαπωθητικά σπρέι. Η εταιρεία βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της: Εξωτερικό/ή Συνεργάτη/ρια με αντικείμενο τις πωλήσεις με ή χωρίς εμπειρία στην πώληση . Κύριες αρμοδιότητες: Παροχή άψογης εξυπηρέτησης πελατών Εστίαση ενδιαφέροντος στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας Εβδομαδιαίο...

Τεχνικός Προθετικών και Ορθωτικών Κατασκευών

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΦΙΔΗΣ, Αθήνα
πριν 11 ώρες
Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ/ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΦΙΔΗΣ (www.kifidis-orthopedics.gr) για τις ανάγκες της εταιρίας, θα επιλέξει Τεχνικό Προθετικών και Ορθωτικών Κατασκευών . Λίγα λόγια για το Group: Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΦΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στον ιατρικό τομέα με 24 διαφορετικά division και είναι από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρίες στην ελληνικήαγορά. Κάθε στέλεχος που προσλαμβάνεται επιδιώκουμε να είναι εξελισσόμενο,καθώς οι ανάγκες μεγαλώνουν, προκειμένου να μπορεί να μετακινηθεί...