Εργάτες Παραγωγής

THERMIC
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Ζητούνται εργάτες παραγωγής για άμεση πρόσληψη από Βιομηχανία προϊόντων ηλιοθερμίας στην Βιομηχανική Περιοχή Μαγούλας Αττικής.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Η Thermic προσφέρει:

  • Ελκυστικό πακέτο αποδοχών και bonus/βάσει παραγωγικότητας
  • Ιδιωτική ασφάλιση υγείας
  • Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον προσανατολισμένο στην συνεχή προσωπική ανάπτυξη
  • Συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τις υποψήφιες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης για να οριστεί συνάντηση.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Photo - Data Archiver

ACTIONLINE, Αθήνα
πριν 7 ώρες
Αναζητάς να ξεκινήσεις την εργασιακή σου εμπειρία στο χώρο της Ψηφιοποίησης ή θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα; Η Actionline αναζητά Photo/Data Archiver , για πελάτης της μεγάλη πολυεθνική Εταιρεία που δραστηριοποιείτε στο χώρο της Ψηφιοποίησης, στην περιοχή του Ασπρόπυργου. H Eταιρεία σου προσφέρει: Σταθερό μηνιαίο μισθό και Ασφάλιση ΙΚΑ 100€ μηνιαίως Ticket Πρωινή 8ωρη απασχόληση 08:00-16:00 Μετακίνηση με εταιρικό...

Σύμβουλος πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών στο κλάδο της Ενέργειας

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Εταιρείας Ενέργειας, Αθήνα
πριν 7 ώρες
Προσφέρουμε ευκαιρίες εργασίας με αντικείμενο την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών και προώθηση υπηρεσιών, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα brands στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο ενίσχυσης του προσωπικού μας, επιθυμούμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας στελέχη τηλεφωνικών πωλήσεων για την προώθηση και εξυπηρέτηση προϊόντων ηλεκτρικής ενέργειας. Τι θα κάνεις; Είσαι το πρώτο σημείο αναφοράς ώστε οι πελάτες μας να αποκτήσουν την εμπειρία πελάτη στις υπηρεσίες...

Σερβιτόρος και βοηθός σερβιτόρου

Ο ΨΗΤΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ, Αθήνα
πριν 8 ώρες
Ζητείται Σερβιτόρος και βοηθός σερβιτόρου από εστιατόριο με θαλασσινά στη περιοχή της Γ λυφάδας. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση εργασίας επιθυμητή Απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση της αγγλικής γλώσσας Παροχές: Καλή αμοιβή Πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947375927.