Τηλεφωνήτρια

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ
Πλήρης απασχόληση
Πάτρα

Ζητείται Τηλεφωνήτρια γιατηλεφωνικές πωλήσεις καλλυντικών προϊόντων, για μερική ή πλήρηαπασχόληση.

Δυνατότητες εξέλιξης.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Βοηθός Λογιστή

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Πάτρα
πριν 3 ώρες
Ζητείται Βοηθός Λογιστή από εμπορική επιχείρηση στην Πάτρα με εμπειρίασε Γ' κατηγορίας βιβλία. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση τουλάχιστον 1 χρόνο Γνώση ERP συστημάτων Καλή γνώση χρήσης Η/Υ και των προγραμμάτων του Microsoft Office (Word, Excel) Καλή γνώση αγγλικών Παροχές:

Μηχανικός Εργοταξίου Έργων ΑΠΕ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Το δίκτυο καταστημάτων της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι το μοναδικό τεχνικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα που μπορεί να υποστηρίξει τις τεχνικές ανάγκες σε έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, αλλά και στην κατασκευή και συντήρηση κτιρίων. Η εταιρεία αναζητά Μηχανικούς για πλήρη απασχόληση προκειμένου να στελεχώσουν την θέση του Μηχανικού Εργοταξίου Έργων ΑΠΕ σε έργα πανελλαδικά. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2693 440106 Περιγραφή θέσης εργασίας...

Προσωπικό Ασφαλείας

EUROPA SECURITY SYSTEMS, Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Ζητείται προσωπικό ασφαλείας για απασχόληση στην πόλη της Πάτρας. Τηλ. επικοινωνίας: 6930220004 Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή άδειας εργασίας security Παροχές: