Τεχνικός Η/Υ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ E - SHOP ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Τεχνικός Η/Υ, με επιθυμητή εμπειρία σε επισκευές laptop ζητείται από μεγάλη εταιρεία e-shop υπολογιστών και κινητής τηλεφωνίας.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: [email protected]

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Άτομο οργανωμένο, υπεύθυνο, με ομαδικό πνεύμα.

Παροχές:

  • Υψηλός μισθός αναλόγως προσόντων.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Τεχνίτρια Νυχιών

AV NAILS AND BEAUTY STUDIO, Θεσσαλονίκη
πριν 5 ώρες
Ζητείται Τεχνίτρια Νυχιών σε κέντρο ονυχοπλαστικής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης . Με πρόγραμμα του Δ.Π.Α προεργασίας Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310236215 απαραίτητη προϋπόθεση κάρτα ανεργίας Απαραίτητα Προσόντα: Γνώση manicure - pedicure Κάτοχος πτυχίου ΙΕΚ ή συναφούς αρμόδιου φορέα Παροχές:

Μανικιούρ / πεντικιούρ

TEAM NAIL STUDIO, Θεσσαλονίκη
πριν 17 ώρες
Ζητείται Τεχνίτρια νυχιών μεγνώσεις μανικιούρ πεντικιούρ,τεχνητά νύχια και αποτρίχωση για κατάστημα στην Καλαμαριά . Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310447044 . Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Industrial Designer

DESIGN STUDIO - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, Θεσσαλονίκη
πριν 20 ώρες
Αναζητούμε έναν ταλαντούχο Industrial Designer με εμπειρίασε μεταλλικές κατασκευές για part-time - freelance συνεργασία. Αυτή η θέσηείναι ιδανική για υποψηφίους που αναζητούν μια ευέλικτη, συμπληρωματικήεργασία. Ο υποψήφιος θα πρέπει να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα υπάρχει ηανάγκη για ορισμένες συναντήσεις από κοντά με την ομάδα, αν και το μεγαλύτερομέρος της εργασίας θα γίνεται εξ αποστάσεως. Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη (Remote + Εργασία...