Υπάλληλος Αποθήκης

OLIA HOME
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα
Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο, σε τομείς που αφορούν τα λευκά είδη και τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό αναζητά υπάλληλο αποθήκης. Η δραστηριότητα θα είναι κυρίως σε χώρο καταστήματος με βασικές δραστηριότητες.

Φόρτωση και εκφόρτωση εμπορευμάτων τόσο στην αποθήκη όσο και στο κατάστημα.
Οργάνωση και τακτοποίηση της αποθήκης.
Εκτέλεση παραγγελιών και προετοιμασία αποστολών

Απαραίτητα Προσόντα:

Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί.
Προσανατολισμός στο αποτέλεσμα
Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Παροχές:

Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη για επαγγελματική εξέλιξη
Ευκαιρίες για ανάπτυξη σε μια καινοτόμο και γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος Γραφείου

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, Αθήνα
πριν 5 ώρες
Εταιρεία Ταχυμεταφορών με έδρα στο κέντρο της Αθήνας , ζητά να προσλάβει Υπάλληλο Γραφείου. Τύπος απασχόλησης: Πλήρης Ωράριο απασχόλησης: 08:00 - 16:00 ή 12:30 - 20:30. Απαραίτητα Προσόντα: Γνώση χειρισμoύ Η/Υ Γνώση προγραμμάτων office Δίπλωμα ΙΧ Οργανωτικότητα Επαγγελματική νοοτροπία & συμπεριφορά Παροχές:

Υπάλληλος Γραφείου - Τμήμα Εισαγωγών-Εξαγωγών

GRANTEX ΑΕ, Αθήνα
πριν 5 ώρες
Μεγάλη εταιρεία στον κλάδο των ανταλλακτικών επαγγελματικών οχημάτων στο Αιγάλεω επιθυμεί να προσλάβει ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ που θα συμβάλει ουσιαστικά στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της εταιρείας. Αρμοδιότητες θέσης Διεκπεραίωση συμβολαίων εισαγωγών και εξαγωγών εμπορευμάτων & οδηγίες φορτωτικών εγγράφων Εντολές / Παρακολούθηση αποστολών Επικοινωνία /Διαπραγμάτευση με πελάτες & προμηθευτές Παρακολούθηση/συντονισμός συμφωνιών Επικοινωνία / συνεργασία με άλλα τμήματα της εταιρείας Απαραίτητα Προσόντα:...

Underwriter

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΟΙΝΣ ΑΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, Αθήνα
πριν 7 ώρες
Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΟΪΝΣ ΑΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ αναζητά να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της underwriter στον κλάδο Αυτοκινήτου για πλήρη απασχόληση. Περιγραφή Θέσης Επικοινωνία με ασφαλισμένους και πελάτες Διαχείριση ορθότητας εγγράφων Άμεση επίλυση εκκρεμοτήτων Καθημερινή υποστήριξη της εύρυθμης λειτουργίας του τμήματος Απαραίτητα Προσόντα: Δύο (2) έτη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Πτυχίο ΤΕΙ/ ΑΕΙ Άριστη γνώση Αγγλικών και γνώση Η/Υ Άριστες...