Πωλητής φυσικού καταστήματος

ΨΥΚΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Η ΨΥΚΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ανώνυμη εμπορική εταιρεία στα Πεύκα (Ρετζίκι) Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την επαγγελματική ψύξη, ζητάει πωλητή για απασχόληση εντός του καταστήματος.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης, 5ήμερο/8ωρο (8:30-16:30).

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Δίπλωμα οδήγησης Β' κατηγορίας

Παροχές:

  • Άμεση πρόσληψη
  • Πλήρης απασχόληση
  • 5ήμερο 8ωρο
  • Ικανοποιητικές αποδοχές (άνω του βασικού μισθού)

  • Δυνατότητα εξέλιξης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Team Leader Τμήματος Τηλεφωνικών Πωλήσεων Ρεύματος - L&B Com

Lb COM, Θεσσαλονίκη
πριν 10 ώρες
Η L&B Com , μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα των τηλεφωνικών πωλήσεων με 23 έτη προυπηρεσίασ στισ τηλεπικοινωνίες , αναζητά ένα άτομο για τη θέση του Team Leader στο τμήμα τηλεφωνικών πωλήσεων ρεύματος . Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα είναι υπεύθυνος/η για τη δημιουργία και διαχείριση της ομάδας από την αρχή, καθώς και για την επίτευξη των στόχων του τμήματος....

Promotion - Events

ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Θεσσαλονίκη
πριν 18 ώρες
Eταιρεία Marketing , στη Θεσσαλονίκη αναζητά υποψηφίους για τη κάλυψη 3 θέσεων στο χώρο του Marketing και των Events . Εάν αναζητάς ένα δυναμικό ξεκίνημα στο χώρο της επικοινωνίας και της εξυπηρέτησης πελατών στείλε μας το βιογραφικό σου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου !!! Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Άμεσο άνοιγμα 2 θέσεων - Full Time

Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών, Θεσσαλονίκη
πριν 19 ώρες
Διαθέτεις εμπειρία στις Δημόσιες Σχέσεις και τη Επικοινωνία? Εάν μπορείς να διεκπεραιώνεις πολλές αρμοδιότητες και έχεις πελατοκεντρική προσέγγιση ίσως τότε η θέση αυτή να είναι για εσένα. Αυτό που χρειαζόμαστε από εσένα είναι: Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση θα εκτιμηθεί Δεξιότητες επικοινωνίας και ευχέρειας λόγου Οι δράσεις της εταιρείας μας: Εκπροσώπηση μεγάλων πελατών της αγοράς Ανατροφοδότηση Customer Service...