Πωλητές για Πρωινή Απασχόληση

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Εργολάβος
Θεσσαλονίκη

Πολυβραβευμένη εταιρεία στον τομέα των πωλήσεων και του marketing που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αναζητά άμεσα νέους/νέες πωλητές/πωλήτριες για τη στελέχωση του τμήματος Πωλήσεων.

Η εταιρεία παρέχει σύμβαση αορίστου, δωρεάν και διαρκή εκπαίδευση σε τεχνικές Πωλήσεων και Marketing, εξέλιξη, ταξίδια, ικανοποιητικές αμοιβές και bonus.

Προσόντα υποψηφίων:

  • Απόφοιτοι Λυκείου /ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ, ιδανικά τελειόφοιτοι Οικονομικών σχολών (Οικονομικών Επιστημών, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων)
  • Επικοινωνιακές ικανότητες
  • Άμεση διαθεσιμότητα
  • Φιλοδοξία για εξέλιξη

Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τους υποψηφίους των οποίων το βιογραφικό θα αξιολογηθεί θετικά από την υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σερβιτόρος / Σερβιτόρα

ΒΡΑΧΟΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ, Θεσσαλονίκη
πριν 20 ώρες
Ζητείται Σερβιτόρος /Σερβιτόρα από ψαροταβέρνα στην περιοχή της Κρήνης Θεσσαλονίκης . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. ** Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο : 2310447991. Απαραίτητα Προσόντα: Εμπειρία και γνώση σερβιρίσματος ψαριού Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας Συνέπεια και επαγγελματισμός Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη Παροχές:

Τεχνικός ηλεκτρολογικής ή μηχανολογικής κατεύθυνσης

ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 21 ώρες
Ο Όμιλος Εταιρειών ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ με κυρίαρχη θέση στην παραγωγή και επεξεργασία κρέατος, στην παραγωγή και εμπορία ζωοτροφών αλλά και στον ξενοδοχειακό κλάδο, ζητά να εντάξει στο δυναμικό της, στις εγκαταστάσεις της στην Ιωνία Θεσσαλονίκης : Τεχνικό συντηρητή ηλεκτρολογικής ή μηχανολογικής κατεύθυνσης Απαραίτητα Προσόντα: Απόφοιτοι ΤΕΙ Απόφοιτοι ΙΕΚ Απόφοιτοι Τεχνικών Σχολών Προϋπηρεσία σε βιομηχανία τροφίμων θα εκτιμηθεί Γνώση Αγγλικών θα εκτιμηθεί...

Μάγειρα

WINE CAFE BAR CEDAR, Θεσσαλονίκη
πριν 23 ώρες
Αναζητούμε μάγειρα για μενού πρωινά και σνακ, ( ωράριο πρωινό και βραδινό) Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310960128 Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: