Πωλητής / Πωλήτρια

Marketing Group
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα
Η εταιρεία μας, με χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο της διαφήμισης, του marketing και των πωλήσεων, δεν σταματά να εξελίσσεται και να πετυχαίνει τους στόχους της.

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Ψάχνουμε: Β2Β Πωλητή/Πωλήτρια

Η ΘΕΣΗ: Κύρια αρμοδιότητα, η σωστή επικοινωνία και η σχέση με τον πελάτη. Η εμπιστοσύνη στη δουλειά μας είναι το Α και το Ω.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: Ασφαλώς θα έχεις μαζί σου τον προσωπικό σου coach, γιατί σου είπαμε, η σχέση εμπιστοσύνης είναι το κύριο ζητούμενο με τον πελάτη οπότε θα δεις πως λειτουργεί η δουλειά από την αρχή μέχρι το τέλος, από τους πιο έμπειρους στην εταιρεία μας, είτε αυτό σημαίνει ότι συνεργάζεται μαζί μας 3 μήνες, είτε 3 χρόνια.

Αυτά στην δική μας εταιρεία δεν έχουν θέση, εξαρτάται από εσένα και τις επιθυμίες σου πόσο γρήγορα θα πάρεις την προαγωγή σου.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το κλίμα και το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα περνάς μεγάλο μέρος της ημέρας σου, οπότε δεν έχεις παρά να έρθεις να μας γνωρίσεις από κοντά για να το διαπιστώσεις και μόνος/η σου.

Επιπλέον, παρέχουμε πρόγραμμα εκπαίδευσης on the job, οπότε φυσικά θα πληρώνεσαι παράλληλα, γιατί πριν μπεις στα βαθιά θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα έχεις μάθει όλα όσα χρειάζεται για να ξεκινήσεις με σταθερά βήματα.

Έλα στην ομάδα μας!

Στείλε το βιογραφικό σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε για περισσότερες πληροφορίες!

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Πωλήτρια επίπλων - Διακοσμήτρια

GOTSOPOULOS HOME, Αθήνα
πριν 3 ώρες
ΠΩΛΗΤΡΙΑ επίπλων με γνώσεις διακόσμησης, ζητείταιγια στελέχωση καταστήματος στο Μαρούσι από την εταιρεία επίπλων GOTSOPOULOSΗΟΜΕ. Απαραίτητα Προσόντα: Ψηφιακές γνώσεις και δεξιότητες H/Y (Emails,Word, Excel, Power point etc.) Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας Προϋπηρεσία σε παρεμφερή θέση πωλήσεων επίπλων είναι απαραίτητη Απαραίτητεςείναι οι γνώσεις σχεδιασμού Οι συστάσεις από προηγούμενες εργασίες θαεκτιμηθούν Παροχές: Η επιχείρηση παρέχει άμεση πρόσληψη εργασίαπλήρους απασχόλησης συνεχόμενο...

Υπεύθυνος-η Βάρδιας Καταστήματος- Ιωάννινα

Pepco, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσεις τη δουλειά σου στην PEPCO γιατί εγγυόμαστε : • Σταθερό εργασιακό περιβάλλον – Συμβάσεις αορίστου χρόνου • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών - Σταθερές πληρωμές  • Bonus βάσει των πωλήσεων & αποτελεσμάτων του καταστήματος • Έκπτωση στα προϊόντα μας έως 20% • Ευκαιρίες εξέλιξης και επαγγελματικής ανάπτυξης • Υποστήριξη και καθοδήγηση από μια φιλική ομάδα Τα καθήκοντά...

Business Processes Officer - Αθήνα

BSS | BUILDING SOLID SUCCESS, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Η ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων  BSS | Building Solid Success , επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της για μόνιμη & πλήρη απασχόληση, για τα Κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα : Business Processes Officer - Αθήνα (Κωδ. Θέσης: KBPOAth1024) H  BSS | Building Solid Success είναι μια κορυφαία Εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή εξειδικευμένων επιχειρηματικών συμβουλών και στρατηγικών λύσεων σε ένα...