M&S Christmas - Seasonal Customer Assistant ( Part time )

Marks and Spencer Greece
Μερικής απασχόλησης
Θεσσαλονίκη
Η γιορτινή περίοδος πλησιάζει και αποτελεί μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια μαγική εμπειρία για τους πελάτες μας!

Είτε τους βοηθάμε να επιλέξουν το τέλειο δώρο είτε το κατάλληλο outfit τη μεγάλη μέρα, το κάνουμε να συμβεί με ενέργεια, ενθουσιασμό και δέσμευση για την τελειότητα.

Για να υλοποιηθεί αυτό, χρειαζόμαστε ανθρώπους που μαθαίνουν γρήγορα, παθιάζονται με την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και ενθουσιασμένοι να έρθουν κοντά στους πελάτες. Αν αγαπάτε τη φασαρία της εορταστικής περιόδου και θέλετε να γίνετε μέλος μιας ομάδας που κάνει τη διαφορά, είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνεις μέλος της ομάδας της M&S.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Πωλήτριες | Κέντρο, Θεσσαλονίκη

TEZENIS, Θεσσαλονίκη
πριν 18 ώρες
Το Brand TEZENIS στον χώρο ένδυσης ζητεί να προσλάβει Πωλήτριες για το κατάστημά του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Τσιμισκή και Εγνατίας. Απαραίτητα Προσόντα: Ευγένεια, συναδελφικότητα, πάθος Γνώση της Αγγλικής γλώσσας Ομαδικό πνεύμα Ενδιαφέρον για τη μόδα Επιθυμητή κάρτα ανεργίας Παροχές: Άριστο εργασιακό περιβάλλον Δυνατότητα εξέλιξης με συνεχή εκπαίδευση Πρόγραμμα bonus

Ηλεκτροσυγκολλητής

Alpha Plan Consultants, Θεσσαλονίκη
πριν 19 ώρες
Η Alpha Plan Consultants , αναζητάυποψήφιους για την κάλυψη της θέσεως Ηλεκτροσυγκολλητής , γιαλογαριασμό μεγάλης εταιρίας που δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρικώνπινάκων, με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου ,στη Θεσσαλονίκη. Βασικές αρμοδιότητες: Στήσιμοεξαρτημάτων συγκόλλησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές (π.χ. κόψιμο υλικώνμε πριονοκορδέλα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στον σχεδιασμό). Χειρισμόςλειαντήρων γωνιών για την προετοιμασία των μερών που πρέπει να συγκολληθούν. Συγκόλληση εξαρτημάτων. Δοκιμή...

Μάγειρα

WINE CAFE BAR CEDAR, Θεσσαλονίκη
πριν 20 ώρες
Αναζητούμε μάγειρα για μενού πρωινά και σνακ, ( ωράριο πρωινό και βραδινό) Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310960128 Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: