Παιδαγωγοί / Ψυχαγωγοί The Christmas Factory

DREAMSTAR
Μερικής απασχόλησης
Αθήνα

H Dreamstar Events, εταιρία Διοργάνωσης Ψυχαγωγικών Εκδηλώσεων στην Αθήνα, αναζητά στο πλαίσιο της διοργάνωσης του The Christmas Factory, παιδαγωγούς - εμψυχωτές για εποχιακή απασχόληση.

Εάν είσαι άτομο με όρεξη για δουλειά, οργανωτικό, με συνέπεια και επαγγελματισμό κάνε την αίτηση σου για το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο event και ζήσε μαζί μας την εμπειρία!

Το The Christmas Factory, που διοργανώνεται για 11η φορά στη Τεχνόπολη αναζητά άτομα με ενέργεια και επικοινωνιακές δεξιότητες για τις θέσεις:

Εμψυχωτών - παιδαγωγών για τα εργαστήριά μας. (Ξωτικά, Κυρά Βασίλενα, Άγιος Βασίλης)

Περίοδος λειτουργίας: 23/11/24 έως 06/01/24 συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών.

Θα πραγματοποιηθούν εκπαιδεύσεις πριν την έναρξη, με σκοπό την προετοιμασία του προσωπικού για τις ανάγκες της εργασίας.

Ωράριο λειτουργείας του πάρκου

  • 23/11 έως 20/12 16:00 - 22:00 τις καθημερινές και Σάββατα 10:00 - 23:00 Κυριακές 10:00 - 22:00
  • 23/12 έως 6/1 10:00 - 22:00 όλες τις μέρες. Εκτός Σαββάτου 10:00 - 23:00
  • Με εξαίρεση τη 31/12 που το ωράριο θα είναι 10:00 - 19:00 και 1/1 που θα είναι 12:00 - 23:00

Το ωράριο εργασίας σας είναι 6ωρο και μπορεί να προσαρμοστεί με βάση τη διαθεσιμότητα σας.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Προσωπικό ασφαλείας για στατική φύλαξη

TSEKOURAS SECURITY, Αθήνα
πριν 6 ώρες
Η ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ SECURITY εταιρεία που ειδικεύεται στον κλάδο τουTOTAL SECURITY SERVICES αναζητά ναεντάξει στο δυναμικό της προσωπικό ασφαλείας για στατική φύλαξη υψηλώνπροδιαγραφών στην περιοχή του Ασπρόπυργου . Προφίλ θέσης: Φύλαξη υψηλής ευθύνης. Έλεγχος εισόδου/εξόδου προσωπικού και επισκεπτών. Παρακολούθηση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. Απαραίτητα Προσόντα: Άδεια ΙΕΠΥΑ τύπου Α’. Προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί. Παροχές: Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών με άμεσηπρόσληψη.

Call Center & Chat Agent - Vodafone

ICAP OUTSOURCING SOLUTIONS / EMPLOYMENT SOLUTIONS, Αθήνα
πριν 6 ώρες
Η ICAP Employment Solutions , μέλος του ομίλου ICAP OUTSOURCING SOLUTIONS , αναζητά για λογαριασμό της της 360 Connect, θυγατρικής εταιρίας του ομίλου VODAFONE , στελέχη για τον ρόλο του Call Center & Chat Agent , που θα εργάζονται στις εγκαταστάσεις της Vodafone. Αρμοδιότητες θέσης: Εξυπηρέτηση υπάρχοντος πελατολογίου με σκοπό τη διαχείριση κατανόηση και καταγραφή αιτημάτων καθώς και για την...

Business Processes Officer - Αθήνα

BSS | BUILDING SOLID SUCCESS, Αθήνα
πριν 7 ώρες
Η ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων  BSS | Building Solid Success , επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της για μόνιμη & πλήρη απασχόληση, για τα Κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα : Business Processes Officer - Αθήνα (Κωδ. Θέσης: KBPOAth1024) H  BSS | Building Solid Success είναι μια κορυφαία Εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή εξειδικευμένων επιχειρηματικών συμβουλών και στρατηγικών λύσεων σε ένα...