Προσωπικό κουζίνας

JOHN WING
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία, από τον χώρο της εστίασης αναζητά δυναμικά στελέχη για να στελεχώσουν και να ενισχύσουν την ομάδα της. Αν θέλετε να εξελιχθείτε μαζί μας σε ένα project υψηλών προδιαγραφών, με πολύ μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να μοιραστούμε το μέλλον μαζί σας.

Προσωπικό κουζίνας σε εστιατόριο με τηγανιτό κοτόπουλο

Περιοχή: Νέα Σμύρνη

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936965649

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία στο χώρο της εστίασης (θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν)
  • Ομαδικό πνέυμα συνεργασίας
  • Ικανότητα εργασίας υπό πίεση
  • Ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών + Bonus
  • Συνεχής εκπαίδευσης και ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης
  • Πλήρης ή μερική απασχόληση

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Μάγειρες Α΄, B'

NOLITA ATHENS, Αθήνα
πριν 2 ώρες
O όμιλος Nolita Restaurants αναζητά Μάγειρες Α΄, B' για το εστιατόριό του στο Νέο Ψυχικό Αθήνας . Απαραίτητα Προσόντα: Τουλάχιστον 2 χρόνια προϋπηρεσία και εμπειρία Οργανωτικότητα και συνέπεια Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά Ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα Πνεύμα συνεργασίας Ομαδικότητα Παροχές: Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης Ανταγωνιστικές απολαβές Άριστες συνθήκες εργασίας σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον Δυνατότητα μακροχρόνιας απασχόλησης

Μηχανολόγος Μηχανικός

DRITSAS SOT. PRIVATE COMPANY, Αθήνα
πριν 3 ώρες
Από σοβαρή εταιρία ζητείται μηχανολόγος μηχανικός για τον τομέα συσκευασίας και γραφικών τεχνών. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε περιβάλλον βιομηχανίας σε αντίστοιχη θέση απαραίτητη (θα εξεταστούν και προφίλ χωρίς εμπειρία) Επαγγελματική συμπεριφορά και ομαδικό πνεύμα Υπευθυνότητα και αξιοπιστία Κατοχή προσωπικού μέσου μεταφοράς Στρατιωτικές υποχρεώσεις να έχουν εκπληρωθεί Παροχές: Τοποθεσία: Κηφισιά, Αθήνα Ημέρες και ωράριο απασχόλησης: 8ωρη απασχόληση Σύμβαση: Αορίστου χρόνου

Υπάλληλος Αντλίας σε πρατήριο υγρών καυσίμων

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Ζητείται Υπάλληλος Αντλίας σε εταιρικό πρατήριο υγρών καυσίμων στο Χαλάνδρι . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Περιγραφή θέσης Πώληση καυσίμων και λιπαντικών Απαραίτητα Προσόντα: Επικοινωνιακές δεξιότητες Ικανότητες στην πώληση Θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Παροχές: