Μηχανικός Αυτοκινήτων

SEAT ΣΟΥΒΛΕΡΗΣ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων με έδρα στη Δυτική Θεσσαλονίκη, ζητά να προσλάβει υποψήφιο ως Μηχανικό Αυτοκινήτων, με απαραίτητη εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση.

Η θέση εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητη εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση
  • Πτυχίο γνωστικού αντικειμένου επιθυμητό

Παροχές:

  • Μισθός & Ασφάλιση
  • Προοπτικές εξέλιξης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Πωλητής / Πωλήτρια Καταστήματος λιανικής (Κέντρο Θεσσαλονίκης - ONE Salonica Outlet Mall)

EDWARD, Θεσσαλονίκη
πριν 10 ώρες
Εταιρεία ενδυμάτων αναζητά να εντάξει στο δυναμικό της πωλητές / πωλήτριες για απασχόληση και ημιαπασχόληση στo κατάστημα του κέντρου Θεσσαλονίκης και ONE Salonica Outlet Mall Θεσσαλονίκης. Αρμοδιότητες Υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των πελατών και δημιουργία σταθερού πελατολογίου Προσανατολισμός στο αποτέλεσμα και στην επίτευξη των στόχων του καταστήματος Συνεχής μέριμνα για την βέλτιστη εικόνα του καταστήματος Απαραίτητα Προσόντα: Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2...

Ηλεκτροσυγκολλητής

Alpha Plan Consultants, Θεσσαλονίκη
πριν 11 ώρες
Η Alpha Plan Consultants , αναζητάυποψήφιους για την κάλυψη της θέσεως Ηλεκτροσυγκολλητής , γιαλογαριασμό μεγάλης εταιρίας που δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρικώνπινάκων, με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου ,στη Θεσσαλονίκη. Βασικές αρμοδιότητες: Στήσιμοεξαρτημάτων συγκόλλησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές (π.χ. κόψιμο υλικώνμε πριονοκορδέλα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στον σχεδιασμό). Χειρισμόςλειαντήρων γωνιών για την προετοιμασία των μερών που πρέπει να συγκολληθούν. Συγκόλληση εξαρτημάτων. Δοκιμή...

Αποθηκάριος | Οδηγός (Β' Κατηγορίας)

GALEADIS TECHNOLOGIES EE, Θεσσαλονίκη
πριν 20 ώρες
Εισαγωγική εταιρεία με έδρα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης ζητά να προσλάβει Αποθηκάριο | Οδηγό (Β' Κατηγορίας). Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Δίπλωμα οδήγησης ερασιτεχνικό (Β' Κατηγορίας) Οργανωτικότητα Ομαδικό πνεύμα εργασίας Καλή γνώση δρόμων της πόλης Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις Παροχές: