ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

WURTH HELLAS
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Würth Hellas S.A., μια από τις κορυφαίες και δυναμικά αναπτυσσόμενες πολυεθνικές εταιρείες, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1981, εξυπηρετώντας με επιτυχία επαγγελματίες στους κλάδους του Αυτοκινήτου, του Μετάλλου, της Δόμησης και του Ξύλου. Προσφέρουμε πρωτοποριακά προϊόντα στερέωσης, χημικά, εργαλεία και συστήματα ταξινόμησης, με διαρκή δέσμευση στην ποιότητα και την καινοτομία.


Με ένα δίκτυο 220 εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων, είμαστε καθημερινά σε επαφή με τους τεχνικούς επαγγελματίες της χώρας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και τεχνική υποστήριξη που καλύπτουν κάθε τους ανάγκη.


Αναζητούμε έναν Τεχνικό Επισκευής Ηλεκτρικών Εργαλείων για να ενισχύσει την ομάδα μας και να συνεισφέρει στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.


Κύριες Αρμοδιότητες


- Επισκευή και συντήρηση ηλεκτρικών εργαλείων, εργαλείων μπαταρίας και αέρος.


- Τηλεφωνική υποστήριξη για τεχνικά ζητήματα που αφορούν εργαλεία και ανταλλακτικά.



Προφίλ Υποψηφίου


- Απόφοιτος τεχνικής σχολής Ηλεκτρολογικής ή Μηχανολογικής κατεύθυνσης.


- Προϋπηρεσία σε επισκευές ηλεκτρικών εργαλείων και εργαλείων μπαταρίας ή αέρος.


- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.


- Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και του MS Office.


Παροχές


- Συνεχής εκπαίδευση σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας.


- Πρόσθετη ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση.


Εάν διαθέτετε το κατάλληλο υπόβαθρο και είστε ενθουσιασμένοι να εργαστείτε σε ένα δυναμικό περιβάλλον, σας προσκαλούμε να υποβάλετε την αίτησή σας.


Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Πωλητητής/Πωλήτρια & εξυπηρέτηση πελατών Home Sweet Home, Αθήνα - Άνω Πατήσια

HOME SWEET HOME E.E, Αθήνα
πριν 2 ώρες
Το  Home Sweet Home  ( www.homesweethome.gr ) ένα από τα μεγαλύτερα e-shops ειδών σπιτιού & διακόσμησης αναζητεί υποψηφίους για τη θέση Πωλητητής/Πωλήτρια - εξυπηρέτηση πελατών  στην περιοχή  Αθήνα, Άνω Πατήσια για πλήρη απασχόληση στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας. Ποιά θα είναι τα καθήκοντά μου; Εξυπηρέτηση πελατών εντός του καταστήματος - καθοδήγηση πελατών και πώληση προϊόντων Εξυπηρέτηση πελατών τηλεφωνικά Διαχείριση παραπόνων...

Τεχνίτης Μηχανικός-Ηλεκτρολόγος Μηχανημάτων Έργου

ELTRAK S.A, Αθήνα
πριν 5 ώρες
Ο όμιλος εταιρειών ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. ζητεί να προσλάβει στη Θεσσαλονίκη Τεχνίτη Μηχανικό-Ηλεκτρολόγο Μηχανημάτων Έργου   Ο όμιλος  ΕΛΤΡΑΚ  έχει υπάρξει συνώνυμος της επιτυχίας και της σταθερής εξέλιξης. Από την ίδρυσή του ακόμα το  1982 , έχει χαράξει μία σημαντική πορεία, με δύο ηγέτιδες μάρκες παγκοσμίως, την  Caterpillar  και τη  Bridgestone , επιδεικνύοντας απαράμιλλη συνέπεια και επαγγελματισμό. Στην συνέχεια πρόσθεσε και άλλες...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

G. GKRINTZOS CIVIL WORKS CONSULTANTS IKE , Αθήνα
πριν 5 ώρες
Απαιτούμενα προσόντα Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού Πολυτεχνικής Σχολής ή ΑΤΕΙ Άριστη γνώση Microsoft Office, AUTOCAD επιθυμητό Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας Προϋπηρεσία  έως 3 έτη  σε κατασκευαστικά έργα   Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων Δίπλωμα οδήγησης Αρμοδιότητες Οπτικές  επιθεωρήσεις Συμμετοχή σε επιτόπου μετρήσεις   Ανάλυση και επεξεργασία δεδομένων Σύνταξη τεχνικών εκθέσεων παρουσίασης επιθεωρήσεων/μετρήσεων Συμμετοχή στην διεξαγωγή μελετών οδοστρώματος Παρακολούθηση χρονοδιαγράμματος έργων Δεξιότητες : Ευελιξία Οργανωτικό...