Εμπορικη και λογιστικη διαχειριση

molyto ΙΚΕ
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Η ιστορία μας ξεκινά το 1984 όταν εισαχθήκαμε στο χώρο των συστημάτων υγιεινής και καθαριότητας. Το 2009, έχοντας πια αφουγκραστεί τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, ξεκινήσαμε τη παραγωγή κάδων απορριμμάτων, κάδων ανακύκλωσης και σταχτοδοχείων.


Η φιλοσοφία μας βασίζεται στη συνεχή έρευνα και εξέλιξη με σκοπό την εφαρμογή πρωτότυπων και ποιοτικών λύσεων που ανταποκρίνονται ακόμα και στους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.


Προτεραιότητά μας η κατασκευή προϊόντων που θα συνδυάζουν εύκολη χρήση, ανθεκτικότητα και σύγχρονο design με στόχο να διευκολύνουν τη διαχείριση των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων υλικών και ταυτόχρονα να αναβαθμίζουν αισθητικά το χώρο που τοποθετούνται.


Μέχρι τώρα αρκετοί από τους μεγαλύτερους οργανισμούς της Ελλάδας και της Κύπρου μας έχουν εμπιστευθεί για να αναβαθμίσουν την υποδομή διαχείρισης των απορριμμάτων τους.


Η εταιρια Molyto ζητά υπάλληλο για άμεση στελέχωση , στο τμημα εμπορικης και λογιστικης διαχειρισης


Τα καθήκοντα του υποψηφίου είναι:



  • Καταχώρηση και τιμολόγηση παραγγελιών πελατών

  • Εξασφαλίζει τη σωστή διαχείριση όλων των παραστατικών που αφορούν τις διακινήσεις της αποθήκης

  • Έκδοση Παραστατικών (Δ.Α. – Τιμολογίων) για την αποστολή των προϊόντων

  • Επικοινωνία με πελάτες για διευθέτηση ζητημάτων.

  • Επικοινωνία με πελάτες για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την έκδοση πιστωτικών τιμολογίων

  • Συμφωνία Λογιστικών υπολοίπων πελατών-προμηθευτών και επικοινωνία για την είσπραξη, πληρωμή των υπολοίπων.


Απαραίτητα προσόντα:



  • Γνώση συστημάτων ERP (προαιρετικά WinEra)

  • Ικανότητα επικοινωνίας με ευγένεια και ενθουσιασμό.

  • Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ / ΙΕΚ σε παρεμφερή πεδίο σπουδών


Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης 5 ημερών & συνοδεύεται από ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών σε ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας με Δυνατότητα Εξέλιξης.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Customer Success Manager (m/w/d) für bekannte Airline – 500€ Bonus nach Training

Job Traveler GmbH, Αθήνα
1.300 € - 1.450 € ανά μήνας
πριν 4 ώρες
Darum geht's: In Athen kümmert sich ein internationales Team um die Anliegen der Kunden einer führenden asiatischen Fluggesellschaft. Als deutschsprachiger Support übernimmst die Betreuung der Kunden per Telefon, Chat und Mail. Schließe dich dem internationalen Team an und arbeite in einem der schönsten Büros Athens. Knüpfe Kontakte aus aller Welt, während du in einer der aufstrebendsten europäischen Städte arbeitest. Erlebe...

Μηχανολόγο Μηχανικό – Μηχανικό Συντηρητή Βάρδιας

Loulis Food Ingredients, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Η Loulis Food Ingredients κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία και στην παραγωγή και διάθεση πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Διαθέτοντας τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, στο Κερατσίνι, στη Θήβα και στο Toshevo της Βουλγαρίας, η LOULIS FOOD INGREDIENTS έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, την...

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΑΘΗΝΑ (ΚΩΔ:464)

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Το Χαμόγελο του παιδιού αναζητά κατάλληλο υποψήφιο/υποψήφια, για να καλύψει τη θέση του Ψυχολόγου σε χώρο φιλοξενίας παιδιών στην περιοχή της Αθήνας . Κύρια καθήκοντα και βασικές αρμοδιότητες Πραγματοποιεί ομαδικές και ατομικές συναντήσεις με το παιδαγωγικό προσωπικό με στόχο την ατομική/ ομαδική υποστήριξη, την ενδυνάμωση του ρόλου τους, την αποφόρτιση τους και την παροχή εκπαιδευτικού προσανατολισμού σε χρήσιμες μεθοδολογίες Συμμετέχει...