Υπάλληλος παραγωγής κρεάτων

ΤΑΒΕΡΝΑ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται υπάλληλος για πρωινή εργασία σε παρασκευαστήριο παραγωγής κρεάτων σε Ταβέρνα (σουβλάκια, μπιφτέκια κλπ) με έδρα την περιοχή της Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Μηχανικός - Υποστήριξη εργοταξίου

Α ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ ΑΤΕ, Θεσσαλονίκη
πριν 16 ώρες
Η Α. Κολοκασίδης ΑΤΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη , αναζητά μηχανικό για διαχείριση εργοταξίου. Η θέση αφορά εργασία και στην περιοχή του Αγίου Όρους . Αρμοδιότητες θέσης: Οργάνωση εργοταξίου και επίβλεψη των εργασιών. Παρακολούθηση και τήρηση χρονοδιαγράμματος του έργου. Σύνταξη Επιμετρήσεων. Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού (ΑΕΙ / ΤΕΙ) ή αντίστοιχο στον τομέα των κατασκευών από ΙΕΚ Γνώση σχεδίασης λογισμικού...

Μάγειρας

Tom Dixon Thessaloniki, Θεσσαλονίκη
πριν 17 ώρες
Το Tom Dixon Thessaloniki πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη σύζευξη ενός βιωματικού εκθεσιακού χώρου του Tom Dixon και ενός cafébar-restaurant. Ο εκθεσιακός χώρος αποτελείται από δύο επίπεδα και σχεδιάστηκε σύμφωνα με την οπτική ταυτότητα και τη χαρακτηριστική αισθητική του Tom Dixon. Το πάτωμα είναι καλυμμένο με σκυρόδεμα, ενώ οι τοίχοι επεξεργάστηκαν ειδικά για να ενισχύσουν το αίσθημα της τραχύτητας. Στο...

Kομμωτής / Κομμώτρια

CHRISTIN HAIR, Θεσσαλονίκη
πριν 17 ώρες
Ζητείται Kομμωτής/Κομμώτρια για κομμωτήριο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Η πρόσληψη θα πραγματοποιηθεί μέσω προγράμματος ΔΥΠΑ. Απαραίτητα Προσόντα: Ηλικία 18-29 ετών Κάρτα ανεργίας σε ισχύ Η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη Παροχές: