Ευέλικτη επιχειρηματική ευκαιρία με δυνατότητα εργασίας από το σπίτι

PEPONIS A.E
Μερικής απασχόλησης Μακρινός
Πάτρα

Αναζητούμε 3 ανεξάρτητους συνεργάτες με εμπειρία στο μάρκετινγκ για δυναμική επιχειρηματική δραστηριότητα με μεγάλες προοπτικές. Προσφέρουμε ευκαιρία εισοδήματος επιπέδου καριέρας, με πλήρη ευελιξία εργασίας από το χώρο σας, χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Δυνατότητα ανάπτυξης της δικής σας επιχείρησης με συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση.


Εάν είστε φιλόδοξοι, οργανωτικοί και θέλετε να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις για το μέλλον σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6953001351 για περισσότερες πληροφορίες και ξεκινήστε το δικό σας επιτυχημένο επιχειρηματικό ταξίδι. Αποστολή βιογραφικών στο [email protected].

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Αποθηκάριος

KLIMATENERGY, Πάτρα
πριν 6 μέρες
Ζητούνται από τεχνική εταιρεία με έδρα στην Πάτρα, Υπάλληλος Γραφείου-Αποθηκάριος. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο ΑΕΙ Καλή γραπτή και προφορική επικοινωνία στην ελληνική και αγγλική γλώσσα Γνώση Η/Υ Επικοινωνιακές ικανότητες Ομαδικότητα και οργανωτικότητα Παροχές:

Βιομηχανικός Σχεδιαστής

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Επιχείρηση με πολυετή παρουσία στον κλάδο των Μηχανολογικών Κατασκευών επιθυμεί να στελεχώσει για πλήρη απασχόληση την παρακάτω ειδικότητα: Βιομηχανικός Σχεδιαστής Μηχανολογικών Κατασκευών Βασικές Αρμοδιότητες: Ανάληψη έργων σχεδιασμού Υπολογισμός υλικών και ποσοτήτων για τις προσφορές Προσδιορισμός παρελκόμενων για κάθε φάση του έργου Προσδιορισμός ημερομηνιών παράδοσης βάσει χρονοδιαγράμματος Συμμετοχή στην ανάλυση συστημάτων και στο σχεδιασμό εργασιών Διαμόρφωση και τήρηση αρχείων Συνεργασία με...

Διανομέας

MIKEL, Πάτρα
πριν 2 εβδομάδες
Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης MIKEL προκειμένου να στελεχώσει τα κατάστημά της στην Πάτρα ζητά υποψήφιους/ες για τη θέση του Delivery. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους με πρόσφατη φωτογραφία. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: