Φυσικοθεραπευτές / Φυσικοθεραπεύτριες

ΑΝΑΝΕΩΣΗ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Πλήρης απασχόληση
Σέρρες

Το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Σερρών Ανανέωση, αναζητά για άμεση πρόσληψη Φυσικοθεραπευτές / Φυσικοθεραπεύτριες για εργασία πλήρους απασχόλησης στο τμήμα Φυσικοθεραπείας.

Οι θέσεις αφορούν σε πρωινό και απογευματινό ωράριο.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Προσωπικό Ασφαλείας

G.T. SECURITY GROUP, Σέρρες
πριν 4 μέρες
Η G.T Security Group είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών φύλαξης κ ασφαλείας με πελατολόγιο υψηλών απαιτήσεων. Ο σκοπός της G.T Security Group είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η εταιρία αναζητά προσωπικό - φύλακα ασφαλείας (security) για τη στελέχωση φύλαξης στις Σέρρες. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-512820 email:...

Εργοδηγός παραγωγής παγωτού (Ηλεκτρολόγος ή Μηχανολόγος μηχανικός)

ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΒΕΕ, Σέρρες
πριν 2 εβδομάδες
Η Κρι Κρι… Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που μπορεί με περηφάνια να ανατρέξει στα 69 χρόνια ιστορίας της, απολαμβάνοντας ένα υπέροχο παρόν με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες και επενδύοντας συνεχώς σε ένα πολλά υποσχόμενο και συναρπαστικό μέλλον! Οι άνθρωποί μας είναι πάνω από όλα! Στην Κρι Κρι πιστεύουμε ότι επενδύοντας στους ανθρώπους μας, επενδύουμε στην επιτυχία...

Τοπογράφος Μηχανικός

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, Σέρρες
πριν 3 εβδομάδες
Ζητείται Τοπογράφος Μηχανικός από τεχνικό γραφείο στις Σέρρες, έως 29 ετών με ενεργή κάρτα ανεργίας με προοπτική για συνεργασία πέραν του προγράμματος. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: