Βοηθός Ζαχαροπλάστη

ERGON FOODS
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Στην ERGON ως μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας με πάνω από 24 καταστήματα σε περισσότερες από 4 χώρες παγκοσμίως, αναζητεί ενθουσιώδεις και γεμάτους όρεξη ανθρώπους για να στελεχώσουν την ομάδα της.

Αυτή τη στιγμή αναζητούμε:

Βοηθό ζαχαροπλάστη για το κατάστημά μας στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο ιδανικός υποψήφιος είναι εκείνος που έχει πάθος γι' αυτό που κάνει, αγαπά το φαγητό και είναι πρόθυμος να μετατρέψει την επίσκεψη στον χώρο μας σε μια μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη. Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και η γνώση παρασκευής croissant.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Eμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις
  • Σου αρέσουν η ομαδική δουλειά και οι κοινοί στόχοι
  • Είσαι προσηλωμένοι στη λεπτομέρεια. Η ποιότητα και η συνέπεια είναι πολύ σημαντικές για εμάς
  • Εμπνέεις σιγουριά και εμπιστοσύνη στους συναδέλφους και στην ομάδα σου

Παροχές:

  • Ευκαιρία για να χαράξεις τη δική σας πορεία και καριέρα
  • Εργάζεσαι σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον αναλαμβάνοντας μια ποικιλόμορφη εργασία
  • Απολαμβάνεις ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και προνομίων

Αν είσαι έτοιμος να βοηθήσεις να δημιουργήσουμε όμορφες εμπειρίες σε ένα άνετο, διασκεδαστικό και με γρήγορους ρυθμούς εργασιακό περιβάλλον, στείλεις μας το βιογραφικό σου.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σκελετοποιός σαλονιών

MARTELL THE SOFA MAKERS, Θεσσαλονίκη
πριν 13 ώρες
Βιοτεχνία σαλονιών με έδρα στην ΒΙΠΕ Ωραιοκάστρου ζητεί έμπειρο Σκελετοποιό σαλονιών με εμπειρία . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2310759771 & 6983580286. Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητη η προϋπηρεσία στην κατασκευή σαλονιών Διάθεση για δουλειά Παροχές:

Αποθηκάριος

EUROLAMP, Θεσσαλονίκη
πριν 14 ώρες
Η EUROLAMP είναι μια ελληνική, εισαγωγική εταιρεία, ταχαίως αναπτυσσόμενη στο χώρο του φωτισμού, του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού καθώς και των ειδών διακόσμησης. Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 180 εργαζομένους, ενώ παράλληλα, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξή της, προκύπτουν συνεχώς και νέες θέσεις εργασίας. Κύριες Αρμοδιότητες: Παραλαβή και αποθήκευση εμπορευμάτων Φόρτωση και εκφόρτωση Προετοιμασία, συλλογή και εκτέλεση των παραγγελιών Οργάνωση και...

Υπάλληλος στο Τμήμα Καταχώρησης (Data entry employee)

PROMITHEIES.GR, Θεσσαλονίκη
πριν 14 ώρες
Η Τέντερ Σέρβις Μ.Ε.Π.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008 και χάρη στην επαγγελματική μας ομάδα, παρέχουμε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου ή email. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε την πληρέστερη βάση δεδομένων δημόσιων διαγωνισμών με την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών. Η Τέντερ Σέρβις Μ.Ε.Π.Ε. ανήκει στον όμιλο της Tender Service Group, έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο όμιλο εταιρειών που δραστηριοποιείται σε...