Τεχνικός - Εγκαταστάτης Συστημάτων Ασφαλείας

NETWORK EVOLVED
Πλήρης απασχόληση
Πάτρα

Ζητείται Τεχνικός - Εγκαταστάτης Συστημάτων Ασφαλείας για μόνιμη απασχόληση από την εταιρεία NETWORK EVOLVED στην Πάτρα.

Η θέση αφορά σε εργασία εκτός έδρας. Απασχόληση: Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ιστοσελίδα: www.networkevolved.gr

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα ή να καλέσουν απευθείας στον αριθμό 6974547450.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εμπειρία στις εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας
  • Εμπειρία σε οπτικές ίνες θα βοηθήσει σημαντικά

Παροχές:

  • Διαμονή
  • Μισθός 1400€+ με όλα τα έξοδα πληρωμένα

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Βιομηχανικός Σχεδιαστής

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Επιχείρηση με πολυετή παρουσία στον κλάδο των Μηχανολογικών Κατασκευών επιθυμεί να στελεχώσει για πλήρη απασχόληση την παρακάτω ειδικότητα: Βιομηχανικός Σχεδιαστής Μηχανολογικών Κατασκευών Βασικές Αρμοδιότητες: Ανάληψη έργων σχεδιασμού Υπολογισμός υλικών και ποσοτήτων για τις προσφορές Προσδιορισμός παρελκόμενων για κάθε φάση του έργου Προσδιορισμός ημερομηνιών παράδοσης βάσει χρονοδιαγράμματος Συμμετοχή στην ανάλυση συστημάτων και στο σχεδιασμό εργασιών Διαμόρφωση και τήρηση αρχείων Συνεργασία με...

Ηλεκτρολόγος & Βοηθός Ηλεκτρολόγου

TESCON, Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Ζητείται Ηλεκτρολόγος και βοηθός Ηλεκτρολόγου, από τεχνική εταιρεία με έδρα στην Πάτρα και δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Διάθεση για εργασία Διαθεσιμότητα για απασχόληση εκτός Πατρών Παροχές: Δυνατότητα προσωπικής εξέλιξης Φιλικό περιβάλλον εργασίας

Υπάλληλος καθαρισμού / Πάτρα

MAGIC FRESH FACILITY, Πάτρα
πριν 2 εβδομάδες
Ζητούνται ΜΟΝΙΜΟΙ υπάλληλοι καθαρισμού για κτίριο του Δημοσίου στην Πάτρα(Περιοχή Ρίο) 6ώρο πρωινό Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-13:00 Μονιμότητα Ασφάλιση/ ένσημα Νόμιμες αποδοχές Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 6983359946 , 2103234580 (09:00-17:00 ΔΕΥ-ΠΑΡ) Είδος Εργασίας: Μόνιμος Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: